reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
dzięki, też mi się poodba, tak nieskromnie powiem :p

kurde, a ta zamówiona pewnie za duża będzie... wzięłam s, a pewnie powinnam xs...

kurde, ale mnie głowa boli, aż włączyłam Oli minimini i ogląda bajki, nie mam siły się bawić....

hej:)
u mnie też samopoczucie dziś kiepskie, nie dałam rady pójść dziś do pracy i zrobiłam sobie wolne. Z łóżka zwlokłam się dopiero przed 15, bo pies chciał wyjść na spacer. Głowa mnie boli i w ogóle brak chęci na cokolwiek:no: nawet obiadu dziś nie ugotowałam, bo kompletnie nie mam na nic ochoty M i tak wróci późno z pracy więc pewnie zje na mieście. Muszę się jakoś zebrać i ogarnąć trochę mieszkanie, bo dziś właścicielka przychodzi po czynsz.

My najbliższym powiedzieliśmy od razu o ciąży :-)

dzięki, też mi się poodba, tak nieskromnie powiem :p

kurde, a ta zamówiona pewnie za duża będzie... wzięłam s, a pewnie powinnam xs...

kurde, ale mnie głowa boli, aż włączyłam Oli minimini i ogląda bajki, nie mam siły się bawić....

Ja noszę M/L, a powinnam wziąć S, żeby teraz jakoś w niej wyglądać.. No ale trudno, może na potem będzie dobra.
U mnie na obiad standardowo naleśniki, tylko one wchodzą bez problemów. No i zupy, dojadam jarzynową, pomidorową zrobiłam już mężowi i Klaudii, bo oni wolą ją od jarzynowej. Jutro na obiad nie wiem co zrobię, kompletnie nie mam weny..

Jestem podlamana. Nie moge wrocic do gin ktory prowadzil pierwsza ciaze bo...... odszedl na emeryture :(
Nie wiem co teraz zrobie, bede zmuszona dalej chodzic do niej,albo w miedzy czasie moze znajde innego, napewno nie usmiecha mi sie dojezdzac z 30-50 km.
W piatek jade z cora do PL na swieta wiec tam pojde prywatnie do babki do ktorej zawsze chodze, jest swietna i u niej zrobie wszystkie potrzebne badania,moze pozniej z ubezpieczenia dostane jakis zwrot. To chyba najlepsze wyjscie teraz bo wydam 200zł a nie 140 euro.

Bylam w pracy od srody-soboty,ale nie dalam rady dzis isc,nie dosc ze zaspalam, cora chora, to nie czulam sie dobrze,chyba podlapuje cos od malej. Bylam u mojego rodzinnego lekarza,jest Grekiem i chyba najbardziej rozumie obcokrajowcow :) bez problemu wypisal mi zwolnienie i jak cos to znow do niego przyjsc i wystawi kolejne :)
Przepisal mi tydzien temu swietne tabketki homeopatyczne na mdlosci,zawroty glowy itd, jedna tabletka i przechodzi na jakis czas,dzis juz tylko jedna tabletke przez caly dzien wzielam bo czuje sie swietnie,zadnych nudnosci :)
Jakby dziewczyny mieszkajace w DE byly zainteresowane to nazywaja sie Vertigoheel i mozna bez recepty kupic,kosztuja ok 15 euro,.

faceci to naprawde dziwny gatunek.....mowie dzisiaj do m ,ze mam ochote na deser owocowy z bita smietana (wychodzil wlasniie z domu),moze byc taka w spreju on sie pyta czy jablka moga byc,ze lepiej malinki lub truskawki(no w koncu mrozonki tez istnieja)no i jak wrocil to z usmiechem na ustach wreczyl mi kartonik smietany i dwa owoce mango(jego ulubione ,ja za nimi nie przepadam)ja sie go pytam co ja mam zrobic z ta smietana a on na to,ze na opakowaniu jest napisane,,do gotowania i ubijania,,to mu powiedzialam zeby sobie sam zjadl bo jak zwykle kupil smakolyk dla siebie i jescze sie dziwi,ze focha strzelam:rofl2::szok:i tak chyba zraz sie ubiore i sama sobie pojde kupic(pierwszy raz w tej ciazy poprosilam go o cos na co mialam ochote)faceci to jednak inny gatunek ja wiem,ze oni sie nie domyslaja wiec mu powiedzialam jasno czego chce a on i tak uslyszal to co chcial:baffled:

reklama
Anastazi - myślę, że może być widać, ale wolałabym poczekać i się upewnić ;) bądź co bądź - euforię rozumiem :-D

kropka&pączek - udanej przeprowadzki!
ja chodziłam dziś jakaś głodna, a jak już coś zjadłam to wymiotowałam :szok: poza tym czuję się "niewyraźnie". jak znowu mnie dopadnie angina to chyba popełnię samobójstwo :angry:

mam wrażenie, że mało jem i że jem niezdrowo, ale nie mam weny na jedzenie czegoś ciekawszego i wartościowszego...

wiele z Was wspomina o mandarynkach, a ja po mandarynkach spędziłam dużo czasu w ubikacji... nie służą mi i tyle :p

Do góry