reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
ja też nie myślałam o stworzeniu grupy na fb tylko o znalezieniu się tam i zobaczeniu :)

coraz lepiej się czuję, mdłości są coraz mniejsze, brzuch coraz większy, na mięso nie mogę patrzeć, znaczy mogę jeść mielonkę, tanie drobiowe szynki ale to przecież nie mięso :rofl2: więc się nie dziwię, że to mogę :tak:

idę chyba zaraz spać, bo wczoraj z mężem zebrało nam się na szczere rozmowy do 1 w nocy, dziś zaspał do pracy, dobrze, że ma nienormowany czas, więc nikt nie będzie się czepiał, a my zaspałyśmy do żłobka :p

Cześć kobietki :) Wpadam do was od czasu do czasu (w porywach dobrego samopoczucia ) i nadrobić nie mogę :( Teraz to na dodatek ciągle czasu mi brakuje - synek chory, mąż ciągle w pracy, święta trzeba zacząć szykować, ech...... Chciałoby się duuużo zrobić, ale później zdycham z bólu brzucha. Okna chyba sobie odpuszczę - mąż powiedział, że umyje, ale to tak jakby w ogóle myte nie były hihi

Pozdrawiam cieplutko :)

Ja was podziwiam za te przygotowania, ja na nic nie mam siły. Wciąż mnie mdli i jestem senna, ale tez nie bardzo mam co przygotowywać, pójdę na wigilię do mamy i tyle. Już mam poczucie winy, że to chyba lenistwo a nie ciąża:-) Ale jak mam lepsze dni więcej ochoty mi się pojawia. Ja mam wizytę dopiero za miesiąc więc jeszcze 30 dni nerwów.

szmaragd ja tez jezeli chodzi o swieta to jestem w czarnej.....d... ;-) do tego uswiadomiłam sobie ze to nie ciaza a wieeelkieee lenistwo ktore mnie złapało w swe objecia i puscic nie chce bo nic nie bede przygotowywac bo tez cale swieta bedziemy w rozjazdach i bez sensu szykowac jedzienie jak nas w domu nie bedzie hi, tak sobie tłumacze...

reklama
Witam
Widze ze temat widze ze temat lozkowy ..przytulanki sie skonczyly to o lenistwie a to tez z lozkiem zwiazane :) np.ja wlasnie z lozka pisze do was

Chyba to ciaza bo nie mozeliwe zebysmy wszystkie tak naglelenia zlapaly :/
Mi juz glupio bo ciagle zmeczona jestem ..bylo juz lepiej I chyba potym jal wam pisalam ze sie obawiam czy wszystko ok sennosc mnie znow zaczela meczyc..

Co do swiat musze zrobic liste zakupow najpierw a to tez ciezko haha

Do góry