reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

zaraz mam po Olę jechać, a właśnie sobie przypomniałam, że mialam prezenty popakować i jechać do sklepu lukry i inne takie pierdołki do pierników kupić... żelek w głowie...

reklama
kochane wrocilam od lekarza.....co do wagi...lekarka powiedziała ze poki co mam się nie martwic....tak czasem bywa....i ze nawet to ze spadla mi o prawie 7 kg....co prawda ostatnio było już do góry o 0,5 ale szybko spadlo.............ale dostałam wyniki krwi z ostatnich badan...i okazało się ze mam braki w witaminie B i D i ze tej wit. D mam o polowe mniej niż ta dolna granica normy.....i musze sobie je uzupelnic....zrobila mi tez badanie USG.....i SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ONA MI POWIEDZIALA ZE BEDZIE CHLOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokazala w przybliżeniu dupke maluszka i rzeczywiście cos tam wystawalo...ale czy to możliwe żeby tak szybko było widać???????????????????????????????????????????? ??????????

Anastazi Gratuluje!!
Tak mysle ze tak juz czytalam na necie o tym I powiem ci ze ja zamierzam zapytac o plec rowniez..jeszcze raz gratki ...ja do piatku czekam ehh

anastazi suuuuuuper :-):-):-) ponoć chłopaka wcześniej można zobaczyć na usg ;-) a jeśli ma dobre usg to można i w 12 tygodniu zobaczyć:-) jeszcze raz GRATULACJE!!!!

Czesc.a mnie caly dzien boli cos brzuch.nie az tak zebym sie zwijala i plakala.ale boli ciagiem...

Anastazi gratulacje ;)

Przestancie gadac o przytulaniu bo sexu mi sie chce...a nie mam kogo wykorzystac :)

jedyne co powiedziała to ze mam niedobory i ze mam w aptece kupic ale nie jakies zestawy witamin tylko kazda z nich osobno bo reszte mam w normie i nie potrzeba ich uzupelniac.....

reklama
Do góry