reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Cześć dziewczyny. Jak samopoczucia? Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Mnie jak zwykle na kilka dni przed ogarnia strach. Wizytę mam w środę a ja znowu dostaję paranoi, że coś jest nie tak, że mam mniejszy brzuch itd ... Ale to cała ja :-) dajcie znać po wizytach!

reklama
ok. to i ja wypowiem się odnośnie grupy na fejsie - zdanie mam podobne do Kum - wątek jest fajny, anonimowość również, dobrze mi tutaj i wydaje mi się, że zrobi się chaos. średnio ogarniam wątek, a co dopiero wątek i fejsa ;)

tak w temacie wigilii pracowniczych ;)

wizytę mam w czwartek - jestem ciekawa czy będę mogła wrócić do pracy. czuję się dużo lepiej niż np w ubiegłym tygodniu. wymiotuję rzadko, mdłości nie mam już od dłuższego czasu, ale często kręci mi się w głowie i robi mi się słabo. zobaczymy co powie lekarz.

wolałabym chodzić do pracy od samego początku ciąży, aż do momentu, kiedy poszłabym na zwolnienie, z którego bym nie wróciła, niestety antybiotyki i okropne wymioty zrobiły swoje i jakoś od 8 tygodnia siedzę w domu :/ ciężko będzie mi teraz wrócić do pracy, choć bardzo bym chciała... ile można siedzieć w domu?!

dziś planuję poukładać ubrania w szafkach, bo jak wrócę do pracy nie będę miała pewnie na nic siły.

podczytuje o waszych wątpliwościach i problemach ciążowych - nie odzywam się w tym temacie, bo w większości nie mam zielonego pojęcia o czym piszecie :/

to moja pierwsza ciąża. więcej pytam niż radzę, może za jakiś czas się to zmieni...

trzymajcie się!!

Czesc dziewczynki.:-) Zle mnie zrozumiałyscie:tak: chodziło mi aby tu na bb stworzyc zamknieta grupe i tam np wymienic sie danymi na fb lub nk tak abysmy mogły sie zobaczyc:-D oczywiscie jezeli macie ochote bo wiem ze na innych watkach tak dziewczyny robia;-) Absolutnie na fb nie chce tworzyc grupy. :-D Buziaki

Cześć dziewczyny. Jak samopoczucia? Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Mnie jak zwykle na kilka dni przed ogarnia strach. Wizytę mam w środę a ja znowu dostaję paranoi, że coś jest nie tak, że mam mniejszy brzuch itd ... Ale to cała ja :-) dajcie znać po wizytach!

Jakbym czytała o sobie. Tez mam wizyte w środę i juz zaczynam fiksowac...

Obiecalam sobie wczesnej ze przestanę mierzyć temp ale oczywiscie nie przestałam... Na szczescie tempka była w miare grzeczna i utrzymywała sie ponad linia. Dzis rano jak sprawdzałam temp to termometr mi spadł na ziemie i postanowiłam ze to chyba znak ze musze przestać mierzyć. Plan jest wiec taki ze od jutra nie mierze bo za bardzo mnie to stresuje.

Ogólnie mam dola bo wyniki tarczycy mam takie sobie. Na dodatek glukoza na czczo mi wyszła dosyc wysoka (w normie, ale bliżej górnej granicy) i to mnie tez stresuje.

Ech, ja to zawsze znajdę jakis powód do zmartwień. Ale ja to juz do końca życia sie tego nie wyzbede....

Miłego dzionka wam życzę!

Aaa... Tez jestem za wątkiem zamkniętym. Ja nie uznaje fb.

no wlasnie...tak czytam czytam i niedowierzam:):):):):)bo zglupialam czy wkoncu ten watek jst zamknięty czy nie...wiec bardzo proszę nie tworzcie nowego tylko dolaczcie do istniejącego:):):):):)

Się zamotały Laski:-D Ale dziś pospałam! Do 10:15:szok: Nareszcie nic mnie nie wyrwało ze snu. teraz przydałoby się coś zjeść, ale jakoś nic się do mnie z lodówki nie uśmiecha:no: Straciłam już kilogram, przez te kombinacje alpejskie z jedzeniem. Dziś jadę do biura zawieźć L4 i zabrać talony świąteczne.

Też jestem za pozostaniem tutaj.
I drugi raz słyszę o jakimś wątku zamkniętym i chyba nadal nie czaję - są w końcu dwa wątki Lipiec 2014..? :confused:

reklama
Witam wszystkie mamusie :)
Ciężko za Wami nadążyć tak piszecie.. Ja od rana znów co rusz biegam do toalety, bo mdłości dały o sobie znów znać :wściekła/y:
A takie miałam plany na dziś - mycie okien, pranie firan.. ehh.. A czuję się jakby mnie pociąg przejechał. Może po południu się trochę uspokoi i dziś umyję w jednym pokoju okna, a jutro następne..

Co do fb, z poprzedniego wątku mamy grupę zamkniętą na fb i fajnie się sprawdza, ale jak ktoś już wspomniał - przeszłyśmy tam dopiero po porodach, jak nikt nowy do nas nie dochodził.

Do góry