reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

mnisia super:):) i do tanca i roznaca:):)kobieta pracujaca zadnej pracy się nie boi:):):) mnie to zawsze zastanawialo jak to jest z tym opalaniem natryskowym....czy to ladnie wygląda na skorze i jak to wygląda tez powiedzmy po tygodniu....bo nigdy się nie spotkałam z tym osobiście a i nie znam nikogo kto korzystal z tego....co do dentysty to trzymam kciuki i zobaczysz ze corcia będzie dzielna:):):)a potem w domku w nagrodę ulubiona bajka albo film za odwage:):):):):)

reklama
Witam :) Mogę dołączyć? :) Długo szukałam, czy ktoś założył już wątek lipcówek 2014.... No i znalazłam :-D U mnie termin porodu wg OM to 2 lipca. W przyszłym tygodniu planuję wybrać się do gina, by sprawdził czy wszystko ok..... Ale się cieszę, tym bardziej, że synek ma już 3 latka i już myśleliśmy, że zostanie jedynakiem :)

Anastazi - jestem kochana! Nie wiem dlaczego, ale czasami brakuje mi czasu i sama nie wiem czemu..
Śledzie się skończyły, wyjadłam wszystkie. Nie wiem co bez nich zrobię.. Mam nadzieję, że znajdę zastępstwo..
Mi wiecie co ogólnie nie chce się słodkiego, bardziej słone rzeczy.. Ale nie powiem, bo od czasu do czasu skubnę słodkie, ale nie tak jak kiedyś.. Dziwne.. :) Ile ciąża zmienia w człowieku.
I wiecie co jeszcze muszę zainwestowac w spodnie w przyszłym miesiącu po wizycie..
Bo wiem jestem 5tc i 2d, ale jak jestem w jeans'ach to mnie uwiera na dole z czego się nie cieszę, bo od początku nie chcę aby coś mnie uciskało.. Ale to dopiero po wizycie. :)

Monisia zaraz dopiszę do listy..

Cięzko jest nadrobić nie bycie na forum, na BB..
Bo wszystko trzeba nadrobić..
Ale stęskniłam się za Wami! :)

Haust witaj! I dołączaj do nas! :)

haust witaj!

blue, szalejesz z tymi zakupami ciążowymi :)
ale tak to już jest w pierwszej ciąży. ja w pierwszej ciąży dżinsy ciążowe też kupiłam wcześnie bo zaraz po zakończeniu pierwszego trymestru.

haust witaj:):):):):)blue w takim razie może meza wyślij na rybki :):)może złowi jakies śledziki:):):)haha:):):)czego wkoncu się nie robi dla zony w ciąży:):):)

anastazi ja mialam 2 razy i sobie nie chwalilam moze miala jakies zlej jakosci barwniki bo od tego wszystko zalezy, po tyg to nalezy odnowic a wyglada no coz jak wyzej wszystko zalezy jakiej firmy barwinikow uzywa dana osoba czy dobrej czy zlej jakosci :)

haust witaj!

ile z was juz po 1 wizycie u lekarza???
a mamusie z UK ktore z was po wizycie juz?(napiszcie jak to wyglda prosze)

Pola
Chyba zależy mi na wygodnie i na komforcie psychicznym, że nic mnie tam nie ugniata..
A co do zakupów to ja naprawdę szaleję. Wczoraj zamówiłam sobie dwie sukienki na święta, aby ślicznie wyglądać kiedy oznajmię wszystkim z mężem ta nowinę.

Anastazi
Ja go wyślę, ale do sklepu, po nowy zapas śledzi.. Bo złowionymi to ja się nie najem.. hihihi

Net mi szwankuje na Lapku :/

Ps: Ja wizytę mam na 2 grudnia.. I niestety nie w UK.. :( więc nie pomogę..

blue, w 100% cię rozumiem :)
zakupy ciążowe to sama frajda. ja uwielbiałam kupować ciążowe ciuchy, a jeszcze większą radość sprawiały mi zakupy dla Dzieciątka.

Widzę dziewczyny, że już oswoiłyście się z ciążą :-) Zakupy, zakupy , zakupy to co każda z nas kocha hihi U nas tak się złożyło, że siostra rodzi w kwietniu, szwagierka przełom maja i czerwca no i ja w lipcu :-) troszkę tych dzieciaczków przybędzie w rodzinie... Teraz siedzimy z synkiem w domu i walczymy z przeziębieniem. Zapach (czyt. odór) czosnku unosi się w całym domu - co dziwne nawet mdłości od tego nie mam hihi

reklama
blue, w 100% cię rozumiem :)
zakupy ciążowe to sama frajda. ja uwielbiałam kupować ciążowe ciuchy, a jeszcze większą radość sprawiały mi zakupy dla Dzieciątka.

Dla dzieciątka nie chcę się spieszyć..
Mimo, że oczy mi się świecą wszędzie gdzie nie spojrzę na ubranka, śpioszki, miśki itp itd.
Ale z tym mimo, że korci to wytrzymam. Pierwsze śpioszki dla dziecka i parę innych potrzebnych rzeczy kupię może z dwa miesiące przed rozwiązaniem. :) Zobaczymy jak to będzie..
Na razie.. zakupiłam dwie sukienki no i sweterek, ale to tak ze względu na jesień i na te zimniejsze dni. :)
Już się nie mogę doczekać wizyty. :)

Do góry