reklama
slonce to jest twoja decyzja....poczytaj na necie zastanow się...a może skontaktuj z lekarzem może ci cos doradzi...napisałam ze nie kazda z dziewczyn poroniła...tylko ze takie rzeczy się zdarzają....ja dzwoniłam sama do mojej gin w Polsce i powiedziała mi ze to jest jak gra w totka...i jeżeli mam wybor to mam poczekać na wizyte w Norwegii....wiec tak robie,.... na swieta tez mielismy bilety na samolot ale je odsprzedalismy i jedziemy autem żeby nie ryzykować...nie chce straszyć czy nie wiem jakos tu zle zyczyc....tylko mowie ze czasami sa takie sytuacje......i wiem ze sa tez lekarze którzy udowadniają ze lot samolotem nie ma wpływu na ciaze......Anastazi , to ja mam bezczynnie czekać dwa miesiące ? Jestem na luteinie . Krwawienia wydaje mi sie ze są mniejsze . Czuje sie dobrze . A mój lekarz nic nie mówił żeby było takie zagrożenie . Nie wiem ...
A
Anulka198424
Gość
Malutka nie mowie ze mozesz czy nie mozesz latac ale dziewczyny z mojego forum lipcowego 11 lataly normalnie...w zaawansowanej ciazy juz jest inaczej...
Co do badan ja z synkiem chodzilam prywatnie a wypisywal mi skierowanie do szpitala tak na jeden dzien i tam mialam badania za free...zmienilam miejsce zamieszkania i nie wiem jak to tu bedzie...tam dzwonilam mialam godz i gitara tu mama mojego mowi ze sie poprostu idzie i czeka ehhh nie lubie tego...pojde i pogadam z nim jak to wyglada wogole...
Odpukac nic mi nie dolega czasem mam ciagotki na wymioty ale tylko na tym sie konczy i dobrze z synem tez nie wymiotowalam...
Co do krwawien pierwszy raz poronilam i jak zaszlam z Fabim to tez bylam na lekach ale na dupku wydaje mi sie lepszy niz luteina...
Milego dnia mamuski
Co do badan ja z synkiem chodzilam prywatnie a wypisywal mi skierowanie do szpitala tak na jeden dzien i tam mialam badania za free...zmienilam miejsce zamieszkania i nie wiem jak to tu bedzie...tam dzwonilam mialam godz i gitara tu mama mojego mowi ze sie poprostu idzie i czeka ehhh nie lubie tego...pojde i pogadam z nim jak to wyglada wogole...
Odpukac nic mi nie dolega czasem mam ciagotki na wymioty ale tylko na tym sie konczy i dobrze z synem tez nie wymiotowalam...
Co do krwawien pierwszy raz poronilam i jak zaszlam z Fabim to tez bylam na lekach ale na dupku wydaje mi sie lepszy niz luteina...
Milego dnia mamuski
pola.
Fanka BB :)
witajcie,
u mnie nadal objawów brak. czy któraś z was mierzy temperaturę? Ja mierzę i sie zastanawiam czy nie powinnam już przestać bo jak tylko tempka mi się ciut obniży to zaczynam panikować.
Lucky, ja też miałam owu 9-go lub 10-go października W tej sytuacji wizyta po 12.11 jest jak najbardziej ok. Wcześniej mogłoby jeszcze nie być nic widać a to niepotrzebny stres.
Anulka, duphaston nie jest lepszy od luteiny. Można jedynie powiedzieć, że jest łatwiejszy w aplikowaniu, ale działanie ma takie samo.
u mnie nadal objawów brak. czy któraś z was mierzy temperaturę? Ja mierzę i sie zastanawiam czy nie powinnam już przestać bo jak tylko tempka mi się ciut obniży to zaczynam panikować.
Lucky, ja też miałam owu 9-go lub 10-go października W tej sytuacji wizyta po 12.11 jest jak najbardziej ok. Wcześniej mogłoby jeszcze nie być nic widać a to niepotrzebny stres.
Anulka, duphaston nie jest lepszy od luteiny. Można jedynie powiedzieć, że jest łatwiejszy w aplikowaniu, ale działanie ma takie samo.
Anulka , ja przy pierwszym poronieniu byłam w szpitalu to mi ciśnienie mierzyli i mocz i puścili do domu kazali odpoczywać . Pózniej sama poszłam do polskiego za 100£ ! Mega drogo ... A skierowanie na badania dostałam ale rownież płatne ... 79£ . Ludzie w Polsce cały miesiąc żyją za te pieniądze ...
ja jak zapisywałam się wczoraj na wizyte do gin prywatnie....co prawda nie do polki ale Litwinki....ale cena SZOK.....pol sredniej krajowej w Polsce....ale staram się przeliczać bardziej na to ile godzin musze tu pracować na ta wizyte a ile w Polsce na wizyte prywatna...i praktycznie wychodzi to samo....Anulka , ja przy pierwszym poronieniu byłam w szpitalu to mi ciśnienie mierzyli i mocz i puścili do domu kazali odpoczywać . Pózniej sama poszłam do polskiego za 100£ ! Mega drogo ... A skierowanie na badania dostałam ale rownież płatne ... 79£ . Ludzie w Polsce cały miesiąc żyją za te pieniądze ...
A
Anulka198424
Gość
Tak dupek i lutka to maja to samo dzialanie mi lekarz kazal brac je dowcipnie bo szybsze dzialanie ma bo od razu tak...a nie jak lykasz zanim zadziala i utrzymalam ciaze...
Malutka nie wiem co ci doradzic najlepiej akontaktuj sie lekarzem i ci powie czy mozesz latac...
Malutka nie wiem co ci doradzic najlepiej akontaktuj sie lekarzem i ci powie czy mozesz latac...
dzien dobry
chcialam sie przywitac i dolaczyc do was jesli mozna na tescie pokazaly sie 2 kreseczki wiec wyglada na to ze bede mamusia po raz 4ty!!
co do objawow ja tez nie mam jakis szczegolnych jedyne co to zmeczona jestem i od wczoraj zauwazylam ze moje piersi zrobily sie bardziej wrazliwe ..
widze ze sa mamusie z UK powiedzcie bylyscie juz u lekarza????
pozdrawiam
chcialam sie przywitac i dolaczyc do was jesli mozna na tescie pokazaly sie 2 kreseczki wiec wyglada na to ze bede mamusia po raz 4ty!!
co do objawow ja tez nie mam jakis szczegolnych jedyne co to zmeczona jestem i od wczoraj zauwazylam ze moje piersi zrobily sie bardziej wrazliwe ..
widze ze sa mamusie z UK powiedzcie bylyscie juz u lekarza????
pozdrawiam
reklama
Anastazi, No nie wiem czy to tak do końca ... Bo ja w Polsce za wizytę prywatnie płace 70zl a skierowania wypisuje mi na badania na NFZ także wydaje mi sie ze to znaczna różnica . Nie można popadać w skrajności ... Nie chce znowu zapłacić kupę forsy za to by dowiedzieć sie ze już nie mam na co liczyć jutro zrobię test z moczu i podejmę decyzje co dalej ... Teraz doszedł kolejny problem czy lecieć do polski czy nie ... Jej ...