reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Widzę dziewczyny, że już oswoiłyście się z ciążą :-) Zakupy, zakupy , zakupy to co każda z nas kocha hihi U nas tak się złożyło, że siostra rodzi w kwietniu, szwagierka przełom maja i czerwca no i ja w lipcu :-) troszkę tych dzieciaczków przybędzie w rodzinie... Teraz siedzimy z synkiem w domu i walczymy z przeziębieniem. Zapach (czyt. odór) czosnku unosi się w całym domu - co dziwne nawet mdłości od tego nie mam hihi

Już sie oswoiłam, że nowe życie rośnie we mnie.
Tylko czekam teraz do wizyty, żeby naprawdę to wszystko do mnie dotarło tak na sto procent.
Czasem jeszcze nie dowierzam, bo czasem czuję się normalnie, jak by nigdy nic.
Oby synek szybko wyzdrowiał i przeziębienie poszło w las :)
A sam zapach czosnku jest ok, tylko nie w nadmiarze.. chyba hehe..

Super dziewczyny, że jest nas coraz więcej!!

reklama
Pola
Chyba zależy mi na wygodnie i na komforcie psychicznym, że nic mnie tam nie ugniata..
A co do zakupów to ja naprawdę szaleję. Wczoraj zamówiłam sobie dwie sukienki na święta, aby ślicznie wyglądać kiedy oznajmię wszystkim z mężem ta nowinę.

Anastazi
Ja go wyślę, ale do sklepu, po nowy zapas śledzi.. Bo złowionymi to ja się nie najem.. hihihi

Net mi szwankuje na Lapku :/

Ps: Ja wizytę mam na 2 grudnia.. I niestety nie w UK.. :( więc nie pomogę..

Do swiat nie chcecie powiedziec nikomu?? wytrzymacie:-D
dopiero 2go? to dlugo
co do zakupow to ja sie juz doczekac tez nie moge poki co dla dziecka nic nie kupuje bo to jak dla mnie duuzo za wczesnie a jesli chodzi o mnie to narazie bez problemu mieszcze sie w swoje ubrania,

Haha ja w pierwszej ciąży to właśnie z ciuszkami dla dziecka to nie mogłam wytrzymać. Lekarz stosunkowo wcześnie powiedział, że dziewczynka i kupiłam parę różowych śpiochów, no i co.... synek się urodził :-D

Dziewczyny gdzie się wkleja suwaczki? tak jakoś pusto u mnie :zawstydzona/y:

Widzę dziewczyny, że już oswoiłyście się z ciążą :-) Zakupy, zakupy , zakupy to co każda z nas kocha hihi U nas tak się złożyło, że siostra rodzi w kwietniu, szwagierka przełom maja i czerwca no i ja w lipcu :-) troszkę tych dzieciaczków przybędzie w rodzinie... Teraz siedzimy z synkiem w domu i walczymy z przeziębieniem. Zapach (czyt. odór) czosnku unosi się w całym domu - co dziwne nawet mdłości od tego nie mam hihi

szczerze?? to ja nadal nie wierze :-Dpraktycznie zero objawow i chyba dopiero na scanie jak zobacze malenstwo to dotrze to do mnie :)

no bedzie troszke tych dzieciaczkow ... u mojego w rodzinie w styczniu sie malenstwo jego bratu urodzi a nasze w lipcu wiec dziadkami jego rodzice 2 razy w jednym roku zostana :) a nasze dzieci beda w jednym wieku suuuper!!!

Haha ja w pierwszej ciąży to właśnie z ciuszkami dla dziecka to nie mogłam wytrzymać. Lekarz stosunkowo wcześnie powiedział, że dziewczynka i kupiłam parę różowych śpiochów, no i co.... synek się urodził :-D

Dziewczyny gdzie się wkleja suwaczki? tak jakoś pusto u mnie :zawstydzona/y:

musisz wejsc w ust konta i edytuj sygnature gdzie nalezy wkleic BBC CODE gotowego suwaczka:tak: mam nadzieje ze pomoglam

my tez rodzince powiemy dopiero w swieta....a brat mojego meza z dziewczyna tez w swieta maja oglosic ze sa po zaręczynach i w maju się pobierają...wiec rodzice będą mieli boom niespodzianek:):):)

my tez rodzince powiemy dopiero w swieta....a brat mojego meza z dziewczyna tez w swieta maja oglosic ze sa po zaręczynach i w maju się pobierają...wiec rodzice będą mieli boom niespodzianek:):):)
no beda sie rodzice cieszyc :)
ja to bym do swiat nie wytrzymala chociaz moi rodzice jeszcze nie wiedza i dzieci rowniez narazie nic nie wiedza

Minisia
Do świąt czekamy aby oznajmić reszcie rodziny.. Dziadkom, wujkom, ciociom, kuzynom.
Nasi rodzice i rodzeństwo wiedzą już od dnia kiedy ujrzałam plusik. :)
A co do ubrań, na mnie też wszystkie pasują jeszcze.
A spodnie ciążowe, mają super w h&m jeansy z miękkim, szerokim, dżersejowym ściągaczem.
Wiec to będzie mój pierwszy zakup ciążowy po wizycie u lekarza.

Wizyta 2 Grudnia, wiem długo, ale czas szybko leci.
No i przecież wszystko będzie dobrze..
Wiec nie ma co narzekać :)

reklama
Do góry