reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

haust nie ma problemu ciesze sie ze pomoglam

blueberry tak mi nagadalas o tych zakupach ze juz na ebay siedze i szukam sukienek i spodni haha:tak:
ale te w h&m ciekawe musze przejsc sie i zobaczyca to w dziale maternity czy normalne ??

reklama
Ja zaraz dziewczyny chyba idę oko przymknąć, bo normalnie oka mi się zamykają.
Pozytywem pracowania paru godzin jest to, że po południu często przed południem jestem w domku i mogę uciąć sobie drzemkę.
A zaraz po niej obiadek i sprzątanie.
Do usłyszenia!!

Ps. Śliczne suwaczki Haust :)

Ps2. W H&M to w dziale mam raczej. Tutaj jest w dziale mam. Nie wiem jak w UK, bo nie mieszkam w UK, tylko SE :)
Ale podejrzewam, że wszedzie znajdą się spodnie w dziale dla mam. Ja uwielbiam Nelly.com :D

Potwierdzam, że h&m ma fajne ciuchy ciążowe. ja swoje prawie wszystkie kupowałam w h&M. kilka ciuchów kupiłam też w c&a.
co do ciuszków dziecięcych to macie racje, lepiej się nie spieszyć, chociaż pamiętam jak mnie wkurzało gdy ktoś mi mówił, że muszę poczekać z zakupami minimum do końca drugiego trymestru.

Blue, ja średnio dwa razy w roku bywam w SE. Z jakiego jesteś regionu?

Potwierdzam, że h&m ma fajne ciuchy ciążowe. ja swoje prawie wszystkie kupowałam w h&M. kilka ciuchów kupiłam też w c&a.
co do ciuszków dziecięcych to macie racje, lepiej się nie spieszyć, chociaż pamiętam jak mnie wkurzało gdy ktoś mi mówił, że muszę poczekać z zakupami minimum do końca drugiego trymestru.

Ja uważam, że każdy powinien robić jak uważa. Często inni też mają rację, i wiedzą jak trudno jest czekać. Ale tak naprawdę jeżeli będziemy uparte to i tak nikt nic nam nie przegada i nic nas nie przekona. :)

Blue w końcu się pojawiłaś!! :-) a mnie pół dnia nie było i już tyle postów!! ;)
ja Ci powiem, że ja też dziś o wodzie żyję i jogurcie. Jakoś od wszystkiego mnie odrzuca :/ choć po pracy jadę do mamuni na pierogi i tego na pewno sobie nie odpuszczę :p ja z pierogami mam jak Ty ze śledziami ;)) osobny żołądek ;)

A co do ciuszków to wiecie co właśnie dziś się nad tym zastanawiałam bo zauważyłam, że mój brzuszek zrobił się lekko zaokrąglony i się zastanawiam czy to od przejedzenia (choć jem chyba normalnie tylko aerobik sobie odpuściłam) czy to z pow. ciąży choć wydaje mi się, że to zdecydowanie za wcześnie! ale jak piszecie, że Was też coś gniecie... :)
no ja w każdym razie nad nowa - ciążową garderobą pomyślę dopiero po wizycie.
rodzicom też oznajmimy już po jak już może będzie jakieś zdjęcie wnuka ;) ale będzie radocha :D:D:D

reklama
cioccolata, ja też uwielbiam pierogi, zwłaszcza ruskie.
w pierwszej ciąży teściowa musiała codziennie robić, bo miałam zachciankę na nie. Mąż mi codziennie dowoził :)

Do góry