reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Oj ja też kocham zmywarkę. Oszczędność wody i czasu. I nienawidzę zmywać. Zresztą mam malutką kuchnię i nie miałabym gdzie suszyć Rzeczy, jak się zdarzy coś zmywać ręcznie, suszyć muszę na płycie...

reklama
Ta... My wynajmujemy, wiec ze zmywarki nici... Jak juz stane przy tym zlewie, to umyje. Najgorzej sie zabrac...

Polalam ranki woda utleniona. Pozniej nasmarowalam neutrogena i empfixem. Dzis jest troche lepiej

Pola, jaka reorganizacje? Ten mi jeczal od 16 do 18, od 18 do 19 sie darl, zasnal. Taka reorganizacja :D

Zmywarki powinny być 2. Z jednej wyjmujemy czyste, do drugiej wkładamy brudne , a pózniej zmiana [emoji41] i szafki na naczynia są zbędne [emoji41]

Dzień dobry

Doti dobrze gada [emoji5]

Makota, no chce z lekka poprzesuwać godziny drzemek i jedzenia posiłków stałych, a nóż widelec coś się zmieni.

Miłego dnia

Dzien dobry!

Wstalysmy juz na dobre. O matko! Jaki luksus tej nocy mialam[emoji15] [emoji7] [emoji7] wyspalam sie i mam nadzieje,ze moja corka tez.

Zmywarki nie posiadamy, posiadalismy jak wynajmowalismy od jednej babci,ale osobiscie wkurzalo mnie to wkladanie i wykladanie[emoji35]

Milego dnia!

reklama
Do góry