reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Kasia,kola autobusu mnie smiesza, choc wiem, ze przezywasz koszmar :p

Adas lubi Bailando Iglesiasa, wszystko mi mowi ze mnie das pokochal ;) i cykady na cyladach :D

Tak mi skora na dloniach popekala, ze nie dalam rady umyc glowy szamponem... Do krwi :/ z dnia na dzien :o

Ostatnia edycja:
reklama
Makota, mnie tez ostatnio popekala[emoji26] szczegolnie na kciukach:/

Tak szczerze, to jak czytam Was to stwierdzam,ze malo spiewam L. Ale jak byla mala to tego nienawidzila. Zaraz plakala, chyba bardzo falszuje[emoji16]

Kasia, a co Wy tak tych tesciow nawiedzacie[emoji6] [emoji16] :-)

Elifit, nie kupuj. Moj popsul tez karuzele, gra jak by zdychala[emoji12] ale mala bardziej interesuja misie niz muzyka,wiec dalej wisi.

Floriana, o tak. Smoczek czasem jest zbawienny i ratuje zycie. I tak jak L. byla mniejsza to cieszylam sie z jednej strony,ze nie lubi smoka, tak teraz czasem marze by w koncu.przeprosila sie z nim.

Matko, moja glowa! Umierac chyba bede[emoji33] [emoji33]

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Mamo B nasze córki naprawdę się zmówiły. CZasem aż wychodzę z podziwu. Moja jak była mała to smoka czasem ciumkała zazwyczaj w wózku i podczas dziennych drzemek. Po powrocie z Polski w październiku odrzuciła całkowicie i wypluwa od razu, czasem się nim pobawi i tyle. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej czasem mogłaby sobie possać i dać chwilę mamie :)

Makota może dużo ręce moczysz? Ja tak mam i mam czerwone i czasem pękają... Boli jak cholera.
Mamo b ja tez Malo śpiewam Bartkowi. Jedynie jak idzie spac to musi być śpiewanie w kolko:kici,kici,miau,miau,miau....:-D
Miałam cos jeszcze odp i juz nie pamiętam.
Dobranoc dziewczyny....

Floriana - tak, dostaje smoczka do zaśnięcia na drzemkę, w wózku i na noc z tym, że w nocy on go wypluwa albo mu zabieram. Niestety histerii fotelikowej smoczek nie łagodzi :(

Makota - każdy ma jakiś sposób, jedni mają suszarkę inni koła autobusu :D Dzisiaj poszłam na łatwiznę i puszczałam mu tą piosenkę z telefonu modulując głośność im głośniejsza syrena tym głośniejsza muzyczka, syrena ustawała muzyczka też na minimum i tak po 10 min udało się ululać :p

Mamob- tak wyjszlo w ten weekend bo w sobotę mieliśmy być tak czy siak i dowiedzieliśmy się, że na niedzielę są zaproszeni wujowie i ciotki od m, których lubimy a których nie widzieliśmy od chrzcin Wojtka więc się wybraliśmy. Poza tym ciotka ma rekę do dzieci i prawie cały dzień miałam z głowy Małego tylko karmiłam albo ubierałam do wózka albo rozbierałam z wózka :p

My dziecku dużo śpiewamy bo on lubi i nie ma jenczenka wtedy. Ja idę w standardy piosenki dziecięcej ale mój mąz ma mistrza bo na bieżąco w zależności od potrzeby wymyśla piosenki razem z melodią i rymem. Wczoraj np śpiewał małemu całą kąpiel i po kąpieli co myjemy, dlaczego, i co wycieramy, co smarujemy, co ubieramy. Żałuję czasami, że tego nie nagrywam bo naprawdę fajne piosenki mu wychodzą :D

Ostatnia edycja:
makota- a może Ci zmarzły? ja bym na noc grubszą warstwą maści witamowinowej posmarowała.
mamob- nie umieraj! ;) różne dzidzie mają upodobania, nigdy nie wiadomo co je przestraszy albo wkurzy;)
kasia- jeszcze możesz zacząć nagrywać :) nic straconego, a jaka pamiątka później dla szkraba

Kasia ty masz koła, a ja dla Oli miałam my jesteśmy kotki dwa :-) dla Zuzi nie mam,Zuzia słucha to, co Ola śpiewa, wiec ciągle zmienny repertuar

reklama
Dzieki za info Elifit. Jak tak to czekamy bo tu na głównym juz pustoo qiec przymusowa przerwa na forum:-)
Pozdrowionka

Do góry