reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Melduje sie powiedziec tylko, ze zaraz chyba umrę... Jestem tak chora,ze gdyby mąż nie zajmował sie młodym toja nie wiem co bybtlo.. Idę bo juz nie mogę pisac nawet na tel

reklama
Kornela zdrówka. Kurcze bidulo.

Makota ty sie ciesz ze słońca ;)

Kasia Kornela a wy dostęp macie? Sprawdźcie.

Darunia spokojnie. To się cofnie w razie w. To zostało zgłoszone zanim wróciłas.

Ostatnia edycja:
GiB, nie mogę wejść. No trudno.

Kornela, ja też coś chora jestem, ale jeszcze daje rade zajmować się dzieciakami. Chociaż wolałabym się położyć i pospac. Na razie jadę na przeciwbólowych i Wit c.

Elifit, najwyżej będę pisać na ogólnym a sprawy takie bardzo, bardzo prywatne zamieszczę na fb, bo tam nikt nieproszony nie przeczyta.

Makota, u nas wczoraj wiał aktywny wiatr i było szaro, biuro i ponuro. Dziś słońce świeci a na spacer wyjść nie mogę :-/

Nikos śpi, Hania na macie, Mania ogląda bajki na laptopie. A ja będę leżeć. Babcia przyniosła mi pierogi, więc jak brat wróci z miasta to tylko je ugotuje.

Dzieb dobry wiosennie ;)

Załączniki

• 1424183886434.jpg
    1424183886434.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry