reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hello! Na prawdę cisza tu...
Wczoraj padlam jak mucha a dziś zrobilysmy spacer około 6km a teraz boli mnie gardło i zaczynam mieć katar :/ się dorobił.
Ja tez mało śpiewam - musze to naprawic.
Trzymajcie się!

Ja non stop coś śpiewam a raczej fałszuję :p ale dziewczynkom się podoba a to najważniejsze :-D

Czuję że znów mnie coś rozkłada :-( wystarczy weekend na uczelni :-( cholerna klima!!

Kasia, mamy to samo krzesełko. Jest super, ale dziś nam ceratka pękła w miejscu gdzie przechodzą pasy. Na szczęście już pozszywałam [emoji5]

Makota, mi też skóra na dłoniach pęka. Lipa straszna. Stawiam że to od częstego mycia rąk, od mrozu i grzejników. Smaruje tłustą maścią.

Od jutra robię reorganizację schematu dnia bo już przestaję wierzyć że te nasze nocne pobudki to efekt ząbkowania.

Dziewczyny kupcie sobie bawełniane rękawiczki i nałożyć sobie krem na ręce i na to rękawiczki i spać.
Bo sam krem wam problemu nie zlikwiduje.
Mój m ma to samo.
Nie boli przy myciu garów?

Katka zdrówka

Dobranoc

Co do tych rak to ja zaczelam myc ręce tylko mydlem Bambino i od tamtej pory nie pękają. Sa tylko suche wiec na noc gruba warstwa kremu regeneracyjnego do rak....
Mąż leży chory,mnie juz gardło nawala i boje sie żeby maly nie zlapal od niego:-(
Ja jeszcze nie kupowałam krzeselka,ale chyba pora sie rozejrzeć...zreszta to samo tyczy spacerowki.
Młody tak szybko sie przemieszcza,ze na chwile nie mogę go spuscic z oczu a śpi jak mucha na bębnie....
Dobranoc

Elifit, nie boli przy myciu garów bo na szczęście mam zmywarkę [emoji5]
Uważam że to był jeden z najlepszych zakupów w moim życiu [emoji5]
Też bym chyba nie usnela w rękawiczkach...

Ja czekam jak na zbawienie na remont kuchni bo teraz trzeba by przebudować żeby zmywarkę wstawić.

Ale masz rację Pola ja nie mając jej uważam że to najlepszy sprzęt na świecie.

Rękawiczki możecie założyć na kilka godzin wieczornych.

reklama
Zmywarka to naprawdę cud [emoji5]
To oszczędność wody i pieniędzy, ale przede wszystkim czasu.
nie wyobrażam sobie życia bez niej

Do góry