reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Ja mam blatów od cholery i zamiast w trakcie gotowanie sprzątać na bierząco to sie przeuwam i bałagan jest ogromny [emoji38]

reklama
Pola, moze cos sie zmieni ;) oby. U nas dni wygladaja podobnie, ale coraz czesciej sie roznia. Wczoraj byl terror, ktory spowodowal drzemke o 19 :D

o ja też uwielbiam zmywarkę, chociaż u nas to mój wstawia- twierdzi, że jest mistrzem ergonomii i zawsze coś tam jeszcze upchnie. Chociaż wkurza mnie że ładuje nawet małe garnki a ja potem nie mam w czym gotować. Zmywarka podobnie jak samochód to były kiedyś dla mnie zbędne luksusy,póki ich nie miałam. A teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia.

My mamy zmywarkę ale lubię też zmywać więc najbardziej mnie cieszy zmywarka przy większych imprezach kiedy na stole jest milion talerzy rach pach i nie ma - schowane ;)
Ja bardziej nie lubię prasować. ble.
Mały już drzemie, dzisiaj tylko była 2x wańka-wstańka po 2gim razie trochę pogmerał pod nosem i zasnął :) Ciekawe ile dzisiaj pośpi. Wczoraj drzemał rekordowo długo bo aż 2h i spacer na którym zwykle drugi raz śpi przeszliśmy na siedząco zwiedzając okoliczne zakątki :)
Miłoby było jakby dzisiaj też pospał te 2h bo po pracy wpada do nas kumpel akurat jak wypada spacer, wtedy nie musiałabym iść :)

Dzisiaj gotujemy pierwszy raz zupkę :) M był wczoraj w macro i kupił kawałek cielęcinki i warzywa bio :> A co, na bogato będzie Książę jadł :D

reklama
Dajcie mi wiosne!

Piekne slonko, a wieje arktyczny wiatr :/

Wrocilismy ze spaceru po 20 min :( zmusilam Adasia do snu. Strasznie marudny i niespokojny... Robie sobie kawe i jakis obiad ogarne, choc czuje, ze krolewicz obudzi sie za 15 min :(

Do góry