reklama
KasiaSierpien
Fanka BB :)
Hello
Moje słodkie dziecko już śpi od godziny Ja wypedałowałam już (ledwo) 30 minut na rowerku stacjonarnym. Porażka nastawiłam sobie 60min ale po 20 tak mnie dupsko bolało że aż stękałam mężowi Gdzie te czasy kiedy się kręciło dziennie po 60 min??
Już po kąpieli, mam pomarańczkę na kolację i colę zero a w tv serwują nam... fc barcelona vs villa real także tego... siędzę na necie
Także Makota, u nas dzień już się skończył
Moje słodkie dziecko już śpi od godziny Ja wypedałowałam już (ledwo) 30 minut na rowerku stacjonarnym. Porażka nastawiłam sobie 60min ale po 20 tak mnie dupsko bolało że aż stękałam mężowi Gdzie te czasy kiedy się kręciło dziennie po 60 min??
Już po kąpieli, mam pomarańczkę na kolację i colę zero a w tv serwują nam... fc barcelona vs villa real także tego... siędzę na necie
Także Makota, u nas dzień już się skończył
Kasiuchna86
Bry! A co tu tak cicho?
Kasia, chyba wiem jak się czujesz, ja też jak taka kluski, ale ja już od nowego roku się wzięłam trochę za siebie, znaczy cwiczylam.troche to z chodakowska to jakieś inne programy. A od ponad 2 tyg ćwiczę codziennie taki zestaw focus T25. I tez zmuszam sie zawsze podczas pierwszej drzemki Oliwii, niby jakieś efekty są ale to kropla w morzu potrzeb. i dziś np. Zjadłam juz pączka, a jutro poprawie Trzymam za ciebie kciuki!
My jeszcze w gondoli jeździmy, mam nadzieje ze jeszcze trochę da rade.
Dzisiajsza noc tez była w miarę ok, bez pobudki do rana.
Byłam tez dziś na spotkaniu z koleżanką która używa pieluch wielorazowych - kurde, fajne to!
Kasia, chyba wiem jak się czujesz, ja też jak taka kluski, ale ja już od nowego roku się wzięłam trochę za siebie, znaczy cwiczylam.troche to z chodakowska to jakieś inne programy. A od ponad 2 tyg ćwiczę codziennie taki zestaw focus T25. I tez zmuszam sie zawsze podczas pierwszej drzemki Oliwii, niby jakieś efekty są ale to kropla w morzu potrzeb. i dziś np. Zjadłam juz pączka, a jutro poprawie Trzymam za ciebie kciuki!
My jeszcze w gondoli jeździmy, mam nadzieje ze jeszcze trochę da rade.
Dzisiajsza noc tez była w miarę ok, bez pobudki do rana.
Byłam tez dziś na spotkaniu z koleżanką która używa pieluch wielorazowych - kurde, fajne to!
elifit
Moderatorka
Ja się nie mogę zmusić do regularnych ćwiczeń. Czaaasem na zumbe wyskocze.
A słodycze wpierdzielam uhuhu..
Na szczęście łaskawy dla mnie los bo chudne.
A słodycze wpierdzielam uhuhu..
Na szczęście łaskawy dla mnie los bo chudne.
malgorzatkar
Kasiuchna a ty daleko masz na modlińska do new age? Bo ja tam chodzę na zajęcia dla mam, powiem ci, że wycisk, ale kondycyjnie coraz lepiej ze mną :-) poza tym z mężem w te dni, co nie mamy siłowni / fitnessu robimy abs z mel b. Chodakowska mi e ogóle nie pasuje, szczególnie z wyglądu i głosu, wnerwia mnie, a mel b taka pozytywna...
Katka***
Ja już długo jak na mnie omijam słodycze. Ostatnio waga stała mi w miejscu a dziś rano niespodzianka bo kilo mniej. Od czasu szpitala z Oliwią nic nie cwiczyłam. Jeszcze 15 kilo mi zostało...
Kasiuchna ja też jeszcze gondolę używam. Też mam nadzieję że dociągnę do cieplejszych dni.
Elifit chudzielcu
Małgorzata mnie się wydaje że chodakowska sucha i nieprzyjemna a Mel pozytywna bardzo.
Kasia ja bym chciała rowerek stacjonarny. Mąż miał kupić ale się zebrać nie może. Zamiast kanapowania się wieczorem mogłabym ruszyć dupsko. Kasiu ja w ciąży przytyłam sporo. Nawet nie chcę pisać ile ważyłam. A startowałam z nadwagą. Picie wody dużo daje i regularne ćwiczenia choć sama wiem że cholernie ciężko się ruszyć.
Płakałam w ciąży nad każdym kilo. I przerażała mnie wizja walki z tym. Jeszcze trochę przede mną ale efekty widać.
Kasiuchna ja też jeszcze gondolę używam. Też mam nadzieję że dociągnę do cieplejszych dni.
Elifit chudzielcu
Małgorzata mnie się wydaje że chodakowska sucha i nieprzyjemna a Mel pozytywna bardzo.
Kasia ja bym chciała rowerek stacjonarny. Mąż miał kupić ale się zebrać nie może. Zamiast kanapowania się wieczorem mogłabym ruszyć dupsko. Kasiu ja w ciąży przytyłam sporo. Nawet nie chcę pisać ile ważyłam. A startowałam z nadwagą. Picie wody dużo daje i regularne ćwiczenia choć sama wiem że cholernie ciężko się ruszyć.
Płakałam w ciąży nad każdym kilo. I przerażała mnie wizja walki z tym. Jeszcze trochę przede mną ale efekty widać.
KasiaSierpien
Dzień dobry.
U nas dzień już się zaczął pełną gębą od ściągnięcia lampki nocnej przez ciągnięcie za kabel i zrzucenia pokrywy z kosza na śmieci o 6.20.
Dziecko nie dało się przekonać do pospania trochę dłużej
Katka ja też startowalam z nadwagą w ciazy więc wolę nie pisać ile teraz mam kg
Co tu takie pustki?
U nas dzień już się zaczął pełną gębą od ściągnięcia lampki nocnej przez ciągnięcie za kabel i zrzucenia pokrywy z kosza na śmieci o 6.20.
Dziecko nie dało się przekonać do pospania trochę dłużej
Katka ja też startowalam z nadwagą w ciazy więc wolę nie pisać ile teraz mam kg
Co tu takie pustki?
mama_bobasa
Moderatorka
Kasia, polowa je paczki a druga polowa spi
Ja tez startowalam z nadwaga i sporo musze schudnac, takze nie jestes sama:-*
Moje dziecko spi, a ja ide na sniadanie. Moze mi sie uda w koncu spokojnie cos zjesc.
Milego dnia!
Ja tez startowalam z nadwaga i sporo musze schudnac, takze nie jestes sama:-*
Moje dziecko spi, a ja ide na sniadanie. Moze mi sie uda w koncu spokojnie cos zjesc.
Milego dnia!
reklama