reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dobry!
Ja jakos nie mam ochoty na paczki :/ pewnie na spacerze zjem jednego i z M drugiego.

Niedaleko bloku jest cukiernia. W niedziele maja kolejki za drzwi. Ciekawe co bedzie dzis :D

Przespana noc? Fajnie :p Adas jako noworodek budzil sie o 1 i 4. Dzis zasnal ze mna i spal 4 godziny. Szal. M nas obudzil wstajac do pracy...

Ja wam mowie, ze wiosna, przy dluzszych spacerach i innych aktywnosciach sen nocny bedzie spokojniejszy;)

Milego dnia

reklama
Elifit zazdroszczę tego chudniecia! Oh, ile bym dała by tak mieć :)
Malgorzatkar a na te zajęcia można chodzić z dziećmi? Jakie to koszty - możesz napisać? Bo ja jeszcze 2x tyg chodzę na aqua aerobik. Ja jak juz ćwiczę z chodakowska to jej nie słucham, wyłączam dźwięk i puszczam muzykę :)
Makota liczę na to ze, jak piszesz, na wiosnę będzie lepiej bo dziś znów pobudka o 4 i problemy żeby zasnąć, eh!

Dzień dobry w każdym razie i smacznych pączków dla tych co będą się zjadać :)

Witam

O nocy nie będę nic pisać....

Kasiuchna nie wiem ile karnet kosztuje, coś mi się obiło o uszy, że 60zl, zajęcia są z Dziećmi, dzieci bawią się na macie, są zabawki, można swoje dać, jak zgłodnieje, idziesz nakarmić,zmienić pieluchę, nie ma problemu.

Dobry dzień:D
Przepraszam, ale nie pamiętam co komu, więc odpiszę tematycznie;)

Waga.
W ciąży przytyłam nie dużo, także miesiąc po porodzie miałam wagę sprzed ciąży. A jak przestałam karmić to był nagły skok w górę. Skończyło się tym, że na początku zimy ważyłam niewiele mniej niż pod koniec ciąży:banghead:
Ale już się ogarniam i wracam do normy. Od normy do ideału jest jeszcze sześć kilo, ale to już zadanie na wiosnę. Mam nadzieję, że jak będę wracać do pracy to już będę wyglądać jak człowiek:what:
Spacerówka
U nas też był bunt na gondolę, więc już od końca listopada Młody jeździ w spacerówce i jest zadowolony.
Śpiworka nie mamy, kombinezon plus kocyk i jak na tegoroczną średnią zimę w zupełności wystarczy.
A już myślałam, że tylko ja nie lubię Chodakowskiej. Może i ona dobra jest, ale nie mogę patrzeć na kobietę-konia;)

Ja już z samego rana zjadłam pączka. Mężu mi dwa przyniósł i po jednym mam dość, za słodkie to:eek: u mnie zasadniczo poza czekoladą słodycze mógłby nie istnieć. Tyle że jak już mnie na tą czekoladę najdzie to potrafię zjeść całą tabliczkę za jednym posiedzeniem:banghead:

Szymek zasnął, więc i ja idę spać. A co jeszcze sobie nadrobię:D

Haj

Ponoć dzisiejsze pączki nie tuczą.

My już dawno w spacerówce. Z gondoli wyrosła a i nie chce jeździć na leżąco.

Chodakowska rzeczywiście do urodnych nie należy :p

Nasza noc ok. Rano pobudki. Jak nie pamiętam pobudek to nie było? ;)

Ja na śniadanko paczusie:-) ciekawe ile dam rady. W tamtym roku zjadłam z 15 paczkow:-)
Wstaliśmy przed 8 ale to i tak super. Zwykle śpimy do 9.
My na spacer to tylko na rękach wiec trwa to kolo 20 min.
Dobre i to.
Co do ćwiczeń to chciałam wyrzeźbić brzuch ale nie chce mi sie serio:-p

Waga: jeszcze kilka kg do wymarzonej, ale nie mam nadwagi.
Pączki: już od wczoraj jem. Ogólnie nie przepadam i jem przeważnie tylko w okolicy TŁUSTEGO.
Chodakowska - NC

Spacerówka: od soboty jeździmy twarzą do tyłu, mamy śpiworek w komplecie, pod spodem kombinezon.
Mialam się uczyć, a siedzę tu.
I'm addicted to you (all)

Kornela 15 :szok: 15 - 20 to ja dla całej naszej rodziny chcę zrobić :-D
Co do wagi. To niby ważę tyle co przed ciążą, ale co z tego, skoro brzuch wielki :sorry: Zaczęłam jeździć na stacjonarnym, ale mnie tyłek boli. Może zacznę ćwiczyć z tą Mel B, bo już chyba każdy z nią ćwiczy ;-)

A mówią, że nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane :-) A tu proszę - każdy, z którym rozmawiam, mówi, że Chodakowska brzydka jest :-D I jeszcze jakaś polska aktorka, ale nie pamiętam która :-)

reklama
Do góry