reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Doti 2 l dziennie wypije wiec to raczej nie to... Glowa mi pęka a tu trzeba się maluszkiem zajac...zmykam bo pora obiadowa u malego

reklama
Kormela jak najbardziej. Jak tak miewam przed atakiem migreny.

Ale zwróć uwagę czy to ból rozsadzający głowę czy pulsujacy wiercący po jednej stronie.

Wzięłam lek od zawrotów i jest lepiej. Dzieki ze pytasz.
Ja nawet nie walczę bo młody sie w najlepsze bawi...znow pójdziemy spać po północy....

dziewczyny pisze na usprawiedliwienie. teściowa, brak pracy i jakis taki marazm mnie dopadł wiec musze się wziąć za siebie i nie będę się udzielać przez jakiś czas.
Będę z wami całym sercem. Jak wrócę do normalności to zgłoszę się po dostęp jeśli nie będę miała. Buziaki dla ciotek od Zolusi :*

Lilla o kurcze aż tak znikasz? A na fb będziesz czasem?

Kornela walczyłam. W końcu się poddałam i cyca doi :(

Edit. Śpi. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Jakoś w ciągu dnia nie mam czasu na forum!
Chciałam rano napisać ze tez miałam dobra noc, dziecko spało od 21.30 do 6.15 !!! Ale oczywiście cycek się zrobił twardy i dziś cały dzień lekko dokucza.
Wróciłam niedawno z basenu, zdążyłam się poklocic ze starym, eh, momentami myślę że go nienawidzę jest taki złośliwy - na szczęście szybko mi mija.
Makota u mnie z cyckami trochę bardziej podobnie jak u Kasia Sierpień raczej to ja przypominam jej o tym ze mam cycka z którego powinna coś zjeść wiec jak go wyciągnę to ona wtedy zaczyna stękać ze chce. No i fakt, jak coś ja rozproszyć to puszcza by po chwili znów złapać l - po kilku razach się denerwuje (ja) i zamykam klape; )

KasiaSierpien ja też się odchudzam a raczej stosuje MŻ i staram się ćwiczyć, a taka naiwna byłam i myślałam że przy kp to mi waga zleci a tu d.pa :/
Lilla ale ze jak to :( eh, trzymaj się!
Oby dzisiejsza noc tez była dobra - dla mnie i dla was!

O kurcze Lilla i Ty nas opuszczasz? :-( smutno nam będzie.... Mam nadzieje,ze to chwilowy dol i zaraz do nas wrócisz

Elifit jak ma pomoc to niech doi:-)

reklama
Kasiuchna - zazdroszcze nocy ;)
Kornela - ja na bol glowy polecam wit C ale przy mocnym napewno nie pomoze
Lilla - toz to nie prima aprilis ;) wroc w tlusty czwartek, tzn jutro ;)
Kasia - ja po domu nosze prawie te same ubrania. Jak wychodze, spiesze sie i przystawiam malego to on wzrokiem mowi: mamo. Jak ty pieknie wygladasz! I ani mysli jesc. telefon go tez rozprasza...

Do góry