reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Też uważam że chodakowska jest brzydka, ale ciało ma ładne;) mi niektórzy mówią że jestem pidibna do schejbal- nie cierpię tego bo to kolejna brzydka aktorka:/
Witam się w tlusty czwartek:) długo mnie nie było, myślałam że nie potrzebuje ani firum ani internetu. Jednak ostatnio nie mam się do kogo odezwać. Mój pracuje do wieczora więc wykapie małą i idzie spać:(
Co do wagi-ja osiagnelam już wagę sprzed ciąży ale tez flakowate to cielsko mam. Nigdy nue lubilam stacjonarnych ćwiczeń wolę rolki i rower a teraz nie ma jak. Oho, moja już po drzemce. Milego popołudnia!

Też nie mam z kim pogadać i dlatego siedzę na forum ;)
Już pączek wpadł ( lub po mojemu krepel ) niedługo zamienię się w wielkiego krepla ;)

No nic, czeka mnie dzisiaj długi spacer i kręcenie na rowerku. Dzisiaj jestem w lepszym nastroju - to chyba dzięki pogodzie bo tak wiosennie.

Dla mnie brzydką aktorką jest A. Dygant ale to kwestia gustu ;)
Czas na relaks podczas dziecięcej drzemki...

Kasia a co to jest krepel? Wiosennie to u mnie było przedwczoraj a dziś szaro i buro:/ na dodatek nie kupiłam na spacerze paczka i teraz żałuję bo mój mi pewnie nie przyniesie. Makota- chętnie! To kiedy wpadasz do gdy? Kurde żebym jeździła autem po zrobieniu prawka już bym tam u Ciebie była.

Floriana, ja mam tak jak Ty z tym autem... Wiosna napewno sie uda. Moze jak M bedzie mial urlop to sie zgadamy.

A w ogóle idziemy jutro z młodą na szczepienie. Super datę nam wybrali 13tego w piatek na 13. Dobrze że nue jestem przesadna. Krepel to mówią u nas czasem na kręgosłup:]

reklama
E ja też nie jestem. Wręcz z przekory robiłam pewne rzeczy. Scielam wlisy zaraz po studniowce, dałam bratu kaktus w prezencie, nie mam zadnych czerwonych wstazek przy wózku. Najlepszego dla męża!

Do góry