reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Hmmn Bartek dzisiaj przybrał pozycje na czworaka i Malo nie peklam z dumy. :-) tak bieglam z konca pokoju żeby mu zrobić foto,ze prawie wyrznelam orla ...

Jak cos to zglaszam chęć uczestnictwa w zamkniętym,próbowałam eyslac wiadomość do Gosi i dupa nie idzie....

Moj tato ma 49 urodziny w piatek 13:-) znalazłam przepis na tort migdalowy i mam plan zrobić.

Kornela a nie mówiłam, że brat bliźniak wystartuje do paru dni ;-). Mój dalej trenuje....padanie na twarz. Ale cwaniak obczaił, że jak już na nią leci to warto obrócić i walnąć policzkiem a nie nosem :-D. Biedne te nasze dzieci, ale grunt, że uczą się na błędach ;-)

Kasia mój wylądował z fotelika parę dni temu, ale na szczęście na tknął się na pluszaki i obyło się bez wiekszych urazów, bardziej się wystraszył tylko. Teraz ma zakaz przebywania bez zapięcia, bo próbuje ucieczek.

U nas dalej śnieg....kiedy sie skończy - nie wiem, ale zaczyna mnie drażnić.

Kum przez Twojego posta oplułam sobie sokiem ekran :-D

Sokoja ale on wypierdzielił się z całym fotelikiem bo właśnie był zapięty :/ Teraz go już nawet w foteliku nie mogę spuścić z oka...

Słuchajcie jak mnie mężu wkurzył... Dzień jak co dzień tata kąpie i pielęgnuje ja ogarniam zabawki i robię mleko. Idę robić butelkę, patrzę a w czajniku cała woda zużyta ( zawsze sobie wcześniej gotuję żeby potem tylko troszkę podgrzać a nie studzić wrzątku ) no i oczywiście zwróciłam uwagę, żeby jak zużywa wodę to zagotował trochę więcej żeby potem na butlę wieczorem było. Wiecie co on na to?
"Trzebabyło spojrzeć do czajnika o 17 a nie na forum siedzieć" Pffffff.....

Dostalam wiadomosc z przychodni,ze w rejonie Stockholmu jest JUZ epidemia wirusa rsv:-/ szczegolnie narazone sa dzieci do 3 r.z. Mam unikac zatloczonych miejsc, sklepow, itd..
A czemu ja sie dowiaduje dopiero teraz:-/ ehhh..

Elifit - nie motalam jeszcze nic na kurtke - ale pewnie nie będę już próbować :)
Kum, jak będziesz szyć kołowa to ogłoś się już ze będziesz miała do sprzedania, może ktoś będzie chętny i sam wybierze czy chce ramię proste czy zakładowe.
Dziewczyny mialyscie problemy z dostaniem się dzieci do żłobka? Zaczynają tak w połowie roku? Czy te których dzieci idą do żłobka to szczepily na pneumokoki?
Tusia womar podobno wypuścił jakąś SK chustę, podobno nie ma tragedii. ' a widzę ze się przenioslyscie wiec i tam pójdę za chwile :)
Makota zazdroszczę pizzy, ja w weekend pofolgowalam wiec od dziś znów mż i ćwiczenia. Mi się nigdy nie zdazylo żeby Liwia zrobiła kupę do wanny. Teraz dostała takie siedzisko na przyssawki - ale ma radoche w wannie.

Kum - oplulam telefon przy Twoim poście :)

MamoB - a co to za wirus?
U nas dzień spokojny, liwia trenuje upadnie i straszy kota.
Jutro mam odwiedziny mojej mamy - może mi jakąś zupę ugotuje :D dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Ah nie wiedziałam że was tak rozbawię :) do czegoś sie ta kupa na dywanie przydała :)

no właśnie podobno fajna ta chusta z womaru a juz w tym wieku nie chciałam kupowac drogiej. przy drugim bobasie juz mam upatrzoną :)

Sokoja ale on wypierdzielił się z całym fotelikiem bo właśnie był zapięty :/ Teraz go już nawet w foteliku nie mogę spuścić z oka...

Słuchajcie jak mnie mężu wkurzył... Dzień jak co dzień tata kąpie i pielęgnuje ja ogarniam zabawki i robię mleko. Idę robić butelkę, patrzę a w czajniku cała woda zużyta ( zawsze sobie wcześniej gotuję żeby potem tylko troszkę podgrzać a nie studzić wrzątku ) no i oczywiście zwróciłam uwagę, żeby jak zużywa wodę to zagotował trochę więcej żeby potem na butlę wieczorem było. Wiecie co on na to?
"Trzebabyło spojrzeć do czajnika o 17 a nie na forum siedzieć" Pffffff.....

a to gagatek. To chyba źle przeczytałam.

mamo B. co to za wirus?

reklama
Ja sama nie wiedzialam co to za wirus:-/ u niemowlat to infekcja dolnych drog oddechowych, gdzie 50% dzieci trafia do szpitala z zapaleniem oskrzeli a 25 % z zapaleniem pluc, czytalam tez ze przebieg tej choroby u niemowlat jest bardzo ciezki.

Maz przyszedl z pracy i mowil, ze u kolegi syna w zlobku nie ma calej grupy, 100% dzieci choruje.
Wystrachalam sie troche, bo ja wiecznie w zatloczonych miejscach chodze, tzn na zakupy z mala codziennie:-( a na dodatek mieszkamy doslownie 30 sekund od przedszkola i caly czas obok niego chodzimy:-/

Do góry