KasiaSierpien
Fanka BB :)
Mi kiedyś Wojtek zrobił kupę na psa jak go niosłam do kąpieli... ale to już Wam kiedyś pisałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmn Bartek dzisiaj przybrał pozycje na czworaka i Malo nie peklam z dumy. :-) tak bieglam z konca pokoju żeby mu zrobić foto,ze prawie wyrznelam orla ...
Jak cos to zglaszam chęć uczestnictwa w zamkniętym,próbowałam eyslac wiadomość do Gosi i dupa nie idzie....
Moj tato ma 49 urodziny w piatek 13:-) znalazłam przepis na tort migdalowy i mam plan zrobić.
Sokoja ale on wypierdzielił się z całym fotelikiem bo właśnie był zapięty :/ Teraz go już nawet w foteliku nie mogę spuścić z oka...
Słuchajcie jak mnie mężu wkurzył... Dzień jak co dzień tata kąpie i pielęgnuje ja ogarniam zabawki i robię mleko. Idę robić butelkę, patrzę a w czajniku cała woda zużyta ( zawsze sobie wcześniej gotuję żeby potem tylko troszkę podgrzać a nie studzić wrzątku ) no i oczywiście zwróciłam uwagę, żeby jak zużywa wodę to zagotował trochę więcej żeby potem na butlę wieczorem było. Wiecie co on na to?
"Trzebabyło spojrzeć do czajnika o 17 a nie na forum siedzieć" Pffffff.....