reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry!
Czy ja juz tu bylam dzis czy nie? Nie pamietam:-(

Pospalysmy 1,5 godz wlasnie. Padnieta jestem, ze hoho. Ale nie narzekam. Bedzie lepiej.

Laura marudna caly dzien, bylysmy na spacerze 2 godz i w sklepie urzadzila taka awanture,ze nosilam ja potem przez pol godz,bo nie dala sie odlozyc.

Milego wieczoru!

Aaa dzieki dziewczyny, tez obstawialam te szorstkie policzki od wiatru lub to uczulenie.

Ostatnia edycja:
kumam ideę wątku zamkniętego i rozumiem po co te głosowania, ale śmieszny mnie to ;-)

swoją drogą, ja już zapominam, że znamy się od czasów ciązy. kojarzę Was z dzieciakami i starszakami. w ciązy Was nie kojarzę :p

Kornela - Makota się nie gniewa ;-)
Małgorzatka - to jednak szczepiłaś?
Haust - zdrówka

my mamy jutro gastrologa. ciekawe co powie ciekawego...

dziś dzień pizzy - zrobiłam zupę i zamówiłam pizzę :cool:

M kupił deserki w promocji. myślałam, że kupić jakieś owocowe, a on wszystko z jogurtem i twarożkiem :angry: poleżą z miesiąc, bo narazie nie chcę dawać

miłego wieczoru

Hej

Haust zdrówka :)

Ostatnio się chwailiłam, że mam bezbolesne @ i co dzisiaj obudziałam się z mega bólem brzucha, na szczeście prochy pomogły, kiedyś mi tylko ketonal pomagał i to nie od razu, także mam nadzieję, że to już do mnie nie wróci.
Dzisiaj dziecko moje kolejny raz zadziwiło mamę. Mąż położył ją ok 10.15 i spała do 13 :szok: Wczoraj byłam w szoku, że spała dwie a dzisiaj prawie 3.
Kum nie mam konkretnego sposobu na przedłużenie drzeemek. Kiedyś kładłam się koło niej i jeszcze dosypiała trochę. Ja bardzie kombinuję z czasem jej aktywności, ale na razie cięzko mi powiedzieć czy to działa. Bo próbuję od 3 dni. Dzisiaj np spała na brzuchu.

U nas dzień nawet udany. Znalazłam promocję na pampresy dwie paczki wcenie jednej :) Takie promocje lubię :) Pogoda piękna, słoneczko i wogóle nawet wiosenno/jesienny płaszczyk założyłam :)

Lecę do Julci :) Ściskam mocno :)

Ja nie chcę poddawać się żadnemu głosowaniu.
Też jestem tutaj od października od ciąży nawet wrzucałam zdjęcie moich dwóch kresek testu ciążowego a potem zdjęcie mojego małego przecinka :). Miałam owszem dłuższą przerwę ostatni miesiąc ciąży bo wylądowałam na patologii i pierwsze 3 miesiące ciąży bo miałam mocną depresję poporodową.
Nie mniej też mało kogo kojarzę z okresu ciąży tylko jagódkę, której już zresztą nie ma ( nie wiem czemu minęło mnie to ) bo jej postów było najwięcej :)

Olać to :D

Właśnie wpierdzieliłam wielki zestaw od chińczyka i popiłam pepsi :cool: kto bogatemu zabroni?
Księciunio nie chce spać. Miał jedną drzemkę 50 min a druga skońćzyła się wrzaskiem na stojaka w łóżeczku. Dzisiaj opuściliśmy łóżeczko na sam dół bo bałam sie że wyfurgnie mi Mały górą. Rypsnął mi już z fotelika ale chyba wiecej strachu było niż obrażeń na szczęście ;)

Czy wasi meżowie też mędzą 'z kim ty tam tyle stukasz???' jak piszecie na forum? :/

Ostatnia edycja:
Kasia, Ty sie nie tlumacz z depresji poporodowej i patologii :o

To nie sekta, choc jedna kolezanka tak uwazala :D

Adas ma dzis mega progres. Staje przy bujaczku, siada sam i idzie mu zab...

Poza tym mam gowniasty problem :D chyba od 5 dni, Adas robi kupe do wanny :o mam lac mniej wody, czy co?? :/

:)

nie wiem co ci z kupa poradzic makota.. mój miał fazę że robił siku... raz nasikał sobie na twarz... parę dni temu rozebrałam go przed kąpielą jak zawsze, goły zwiedzał pokój... zrobił kupę na dywan i jak weszłam to w niej grzebał... chyba nie zdążył spróbować... mam nadzieję ...

reklama
Do góry