reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Elifir ja rozumiem o co Ci chodź doskonale.... Ja rez jestem z Wami zzyta, jestem tu codziennie itd. Tyle,ze dla mnie to ciut niezręczne bo powiedzmy poproszę o dostęp, Wy zaglosujecie na nie i co potem tak jakos nieswojo nie? No nie wiem czy wiesz o co mi chodzi...

reklama
Spoko tylko zapytałam, nawet nie wiedziałam ze jest grupa na fb. Na fb byłoby mi sie łatwiej udzielać bo tam jestem naokrągło (fb i messenger :D). Nie mniej nie przekonuje mnie forma podania + zdjęcia + głosowanie; chyba za stara już jestem na takie zabawy ;)

Uważajcie dziewczyny na leżaczki. Właśnie parę minut temu dziecko przewróciło mi się z całym leżaczkiem :/ :/ :/

My po szczepieniu, Zuzia śpi, waży 7500 niewiele, ale nikt nic nie mówi. Była pediatra której nie lubię, stara i nie zna nowych zaleceń...
Kornela na zamknięty przyjmujemy nadal, ale właśnie trzeba zgłosić chęć uczestnictwa :-)

Witajcie :-)

Nie było mnie przez weekend, bo dopadł mnie chyba jakiś wirus lub cóś w tym stylu - gorączka 38-39 stopni, mega dreszcze i okropny ból brzucha - MASAKRA - już dawno tak źle się nie czułam :sorry: Dobrze, że to weekend był, przynajmniej mąż się dziećmi zajął :tak:

Teraz chciałabym nadrobić, ale napisałyście tyyyyyyyyle - jak za dawnych czasów ;-)

Malgorzatkar drobna Zuzia jest,ale mój Bartek tez podobnie wazy...:-) i tez nikt sie nie czepia.
To jednak szczepilas?

Ostatnia edycja:
Kasia masz 234 więc już myślę że możemy nad tobą głosować. Nsd Kornela też już można.
Ja zamknięty potraktowałam nie jako "prośbą, podanie i zdjęcia" tylko jak wstąpienie do tajnego klubu. Kasia musisz wiedzieć że tam piszemy o b. intymnych rzeczach i musimy (większość) mieć zaufanie do każdej kolejnej osoby. Za mną niektóre dziewczyny głosowały na nie, ale podały swoje powody które rozumiem.

My z Zolka bylyśmy juz się bawić (obudziła się tylko weszlysmy do budynku), potem lunch z koleżanką i ugotowalysmy obiad dla Zoli i dla mamy i taty. Zola nauczyla się kacac gdy stoi przy stole!!
Terax bierzemy psy i na szybki spacer z nimi lecimy.

Haust mam nadzieje ze choroba juz za Tobą.

Małgosiu Zuzia ładnie waży na 66cm. Zola ma 63cm i 6kg

Ostatnia edycja:
Hmmn Bartek dzisiaj przybrał pozycje na czworaka i Malo nie peklam z dumy. :-) tak bieglam z konca pokoju żeby mu zrobić foto,ze prawie wyrznelam orla ...

Jak cos to zglaszam chęć uczestnictwa w zamkniętym,próbowałam eyslac wiadomość do Gosi i dupa nie idzie....

Moj tato ma 49 urodziny w piatek 13:-) znalazłam przepis na tort migdalowy i mam plan zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry