reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Wiecie, nawet by mi nie przyszlo do glowy ze danonki to syf.. Reklamuja, ze to dla dzieci przeciez:-/

Odkad Laura zrozumiala po co sa nogi, mam problem z tym ze ciagle by chciala stac:-/ wygina sie i robi sztywna w nogach. Malo tego, kiedy ja posadze a ma sie czego zlapac probuje wstac:-/

Bylam dzis na tej kontroli, rehabilitantka mowila zeby ja sadzac na dwie-trzy minuty kilka razy dziennie. Fakt, od wczoraj zrobila postep, bo siedzi fajnie i sztywno, a bujala sie na boki,ale teraz tak mysle czy jak ja ją bede sadzac to nie zaburze jej nauki siadania? Nauczy sie,ze ktos ja moze posadzic i po co ona ma sie silowac?? Co myslicie o tym dziewczyny??

reklama
Kurcze to ja sama bez @ zostałam? Ja mega nieregularne ale zawsze takie były.

Mamob reklamują że dla dzieci bo MOGĄ i to jest smutne :(
Możesz posadzić ale jednak najwięcej na brzuchu niech leży i sama w końcu usiadzie

Ja tez mialam meeeega nieregularna @. Po ciazy dalej nie jest regularna, ale jest duzo lepiej.
Przed ciaza potrafilam nie miec 3 m-ce @, po czym przyszla tylko na 3-4 dni.. A teraz spoznia sie gora 7-10dni, ale jest za to bardziej bolesna:-/

Ehhh, z tym reklamowaniem wszystkiego, bo niby dobre, jest naprawde smutne!

Dobranoc!

Mamo b teraz jestem juz w 100% pewna ze nasze corkinto bliźniaczki :) to samo mamy z flipsami od dwóch dni no i z tym stanie tez. Co do siadania to my chyba błąd zrobiliśmy bo ja sadzamy. Ona inaczej juz nie chce albo jest mega bunt jak jej nie posadzimy. Na brzuchu zazwyczaj tez cdlugo nie chce leżeć. Tylko siedzieć albo wycieraczki się o mnie.
Ja od października mam @ . są dość regularne.

Jogurt dzisiaj Julka wchłonęła. Na razie bez niepokojących objawów. Zobaczymy jak będzie z kupa.

Tez musze nad chlebkiem pomyśleć.

Lece bo spadam. Spokojnej njocki :)

Nasz Wojtek też tylko by stał. Śmiesznie to wygląda jak chce go z tego stania posadzić a on się blokuje jak kłoda i ani rusz się nie da :)
U mnie okres regularny ale bardziej obfity i dluzszy bo aż 8 dni :(
Ja z jogurtem się wstrzymam jeszcze, te deserki mają ważność do końca marca to podam je może w połowie 9 miesiąca.
Matko 9 miesiąc za tydzień zaczynamy... Kiedy to zlecialo??
U nas noc taka se. O 2 przykrywałam bo leżał odkryty, o 4 to samo + lulanie, o 5 lulanie o 6.30 karmienie i próbowałam jeszcze uśpić Ale udało się tylko na pół godziny. Teraz kula się w łóżeczku a ja pod kołdrą.
Ależ bym tak polezala i nie wychodziła do południa. Czy kiedyś będzie to jeszcze możliwe?
edit: no to wstaję :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry