reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Elifit widzę, że u Was też dyskoteki czasami są zbawieniem ;-)

U mnie ropnych oczu ciąg dalszy, ale juz powoli ogarniamy temat i czyszczenie idzie nam sprawnie. Dzisiaj jak wyszliśmy z domu o 13.30 to wrócilismy o 16. Sypało śniegiem strasznie i już z 20 cm mamy, ale stwierdziłam, ze oszaleję z nimi w domu. Oczywiście niektórzy uważali że zwariowałam, że dzieci z kaszlem i katarem i ropiejącymi oczami na dwór wyniosłam. I co? I matka ma zawsze rację! No, chyba, że się pomyli ;-). Dziecko młodsze spało na dworze w sankach 2,5 h!! - zrobiłam Mu baldachim coby Mu nie sypało na twarz, skamuflowany w kombinezonie, śpiworze i przykryty kocem taaadaaaam. A ze starszym usypaliśmy zjeżdżalnię i szaleliśmy na dupolocie :-D. Chryste jak mnie teraz kręgosłup boli. I za moich czasów jakoś większe te urządzenia były :sorry2:. Rezultat wyprawy taki, że dzieci śpią już od 30 minut. Ja też bym się chętnie już położyła.

ooo ja tez uwielbiam promocje :-D, z tym, że ostatnio mniej na ulotkach więcej na internecie szukam.

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór
czuje sie tka źle że masakra. mam 38st chociaz brałam paracetamol. zatoki zapchane, gardło boli. wysmarowalabym sie amolem ale będę pewnie małego lulać to nie chcę mu śmierdzieć. zara ide spać.
kurcze młody już 3 raz stęka... od zasniecia w ciągu nie całej godziny... pewnie będzie trzeba znów lulać... a lulałam 10min temu

edit
widziałyście?
Podaj.to

Ostatnia edycja:
Kornela gluten wprowadziłam jak Szymek skończył sześć miesięcy. Alergia na mleko nie jest jednoznaczna z alergią na gluten, ani żadną inną. Z tym, że jeśli u dziecka wcześniej wystąpiły jakieś reakcje niepożądane każdy nowy produkt należy wprowadzać ostrożnie i wydłużyć czas obserwacji.

Mamo B lubię takie promocje:thumbup: Ja w ogóle lubię promocje:p

Elifit u mnie też słabo z nastrojem. Mogłabym mordować dzisiaj, gdyby ktoś krzywo na mnie spojrzał. Ale ja znam przyczynę, okres się zbliża czyli bez kija nie podchodź, bo Tusia w każdej chwili może zmienić się w Tusillę :eek::p

Kum zdrówka życzę, mi Amol w ciąży ratował życie, ale przy dziecku to lepiej ostrożnie, coby tych procentów nie wdychał:p

U mnie dzieć śpi:eek: ciekawe jak długo, bo trochę wcześnie jak na nocny sen:what: chociaż może dziś będzie łaskawy, bo w ciągu dnia spał, aż całe dwa razy po piętnaście minut, w dodatku na rękach.
Normalnie wysiadam, nie dość, że nie spał to był zupełnie nieodkładalny. Minutę zajął się sam sobą, a potem wrzask i na czterech do mnie. Spokój tylko na rękach. Jakimś cudem udało mi się mimo to zrobić pranie i obiad, ale kręgosłupa nie czuję.
Marzę tylko o ciepłej kąpieli i kołderce. Także uciekam bo nie wiem póki synowa łaska trwać będzie.
Życzę Wam i sobie spokojnej nocy:);)

Dzieci śpią. M zaraz wróci. Jeszcze gary leżą.

Kum zdrówka. Mały z linku wymiata. Mój dwuletni Aru tylko się bujał z nogi na nogę na weselu.

Tusillo oddaj nam Tusię :)

Sokoja zazdroszczę śniegu. U mnie wszystko stopniało.

Promocje też haczę szczególnie na słoiczki chusteczki i pampy.

Wiktor stwierdził, ze spać to on owszem moze, ale tylko z cyckiem w paszczydełku. Wiec nie spi. Siedzi z nami w salonie i ogłada TaXi. [emoji48]
Raczkowania tez używa głownie do śledzenia mnie.

Oooo matko ja tez mogę ponarzekać? Jestem zmęczona,Bartek głównie na rękach albo krzyk zamieniający sue w przeraźliwy wrzask i co tu wybrac?:-p

Umylam butle po jedzeniu i mysle spokój ja wracam a maz nosil Bartka i niechcący zrzucili ja do wanienki Bartka a w wanience woda z plynem z oliwka wiec tluste... I znów szorowanie po tym plynie kąpielowym

Mysle teraz pójdzie spać a te drze się.

W dodatku zrobil czwarta kupę ze śluzę i zadzwoniłam do pediatry. Kazał zmienic mleko na nan ha 2 wiec maz skoczył do sklepu i na noc dostal juz ha.
Ma tak czerwona dupinke biedny:no:

Lilla to fajnie ze Zolka ma gruby brzusio;-) hehe

Takze podsumowując dolaczam do grona narzekajacych

reklama
Do góry