reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Współczuję wam dziewczyny @, pamiętam swoją pierwszą wtedy i była straszna, oczywiście dostałam na wyjeździe nad morze,bo jak inaczej...
Kornela może teraz po zmianie będzie lepiej... Pupę wietrz i smaruj kremem
Kum zdrowia, spróbuj neosine albo trochę tańszy groptrinosin czy jakoś tak
Kurde, śnieg jest a ja zapomniałam o sankach, musze jutro wyciągnąć

Zuzia dziś miała dzień pod tytułem nie będę spać, bo tak i każda drzemka trwała nie więcej niż pół godziny...a poza spaniem zajmowała się krzyczeniem na mnie " ej "

Jutro pewnie mnie nie Będzie, jedziemy do mnie ubezpieczyć samochód. Śmiesznie bo w salonie pani dała pewna kwotę, niby podpisałam kontynuację, ale M postanowił, że zadzwonimy.do kuzyna, który jest brokerem i może on coś wymyśli, znalazł pakiet podobny o 800 zł tańszy, a z podobnym zakresem, M pojechał do pani dziś zrezygnować, wiec pani za 5 min zadzwoniła, że może nam też do tej kwoty zejść z ceną. Napisałam do kuzyna, a on mi za godzinę pisze, że jeszcze 300 mniej mogę zapłacić za to samo :-) M się śmieje, że jutro pani zadzwoni i jeszcze taniej da, hehe. Ale póki co na jutro zaplanowana wycieczka do mojej mamy, po drodze ubezpieczając auto.

reklama
No i na forum pusto;-) ja tu pilnuje hehe
Tak serio to młody dopiero zasnal a i tak jeszcze się kreci.. .na dłuższą metę to wykituje....
Dobranoc

Elifit Tusilla odda Tusię jak przyjdzie okres;)

Kornela a tak mi się przypomniało, że jakiś czas temu pisałaś, że Bartek mało pije, a ostatnio, że zaczął pić. Co mu dajesz? Bo np zioła są dość silnym alergenem i stąd może być reakcja, a niekoniecznie mleko. Ogólnie przy rozszerzaniu diety to ciężko znaleźć winnego, zwłaszcza, że reakcja może wystąpić po czasie. Ale fakt zmiana mleka na już znane jest najlepszym pomysłem, jeśli śluz dalej będzie się pojawiał, trzeba będzie szukać dalej. Ale życzę, żeby to było to:thumbup:

Małgorzatkar, jeszcze trochę i Wam do tej oferty dopłacą:p

Eh ja dopiero idę spać. Padam na pysk:banghead:
Oby dalsza część nocy była już spokojniejsza.

Dobranoc :)

Wybaczcie że rzadko piszę ale jestem zombie ostatnio.... Dziecko moje w nocy je częściej niż w dzień. Na dodatek bardzo krótko śpi w nocy. Nie wiem już jak go przekonać do snu.... Jestem zmęczona, wykończona, wymiękam... Ale nie narzekam, żeby nie było [emoji5]

Wybaczcie że rzadko piszę ale jestem zombie ostatnio.... Dziecko moje w nocy je częściej niż w dzień. Na dodatek bardzo krótko śpi w nocy. Nie wiem już jak go przekonać do snu.... Jestem zmęczona, wykończona, wymiękam... Ale nie narzekam, żeby nie było [emoji5]

Narzekaj, na zdrowie;)
Nasze chlopaki znowu w zmowie

Adas zasnal o 20, co 2 godz wstawalam, az tu nagle od 1 do 2 nastapila przerwa w spaniu. M go ogarnial. Przy marudzenii i tak sobie nie pospie, ale przynajmniej nie wstawalam.

W tym tyg kapie A z tesciowa. Jest progres, bo sama go trzymam. Dzis sroda. Od 2 dni slucham, ze gdybym dawals Adasiowi kaszke na noc to by lepiej spal... Mowie jej w koncu, ze kiedys dawalam i spal tak samo. Jej odp brzmiala: bo to trzeba wiecej kaszki ..

Powiedzialam jej, ze nie samym jedzeniem zyje czlowiek, bo juz mnie tym nudzi ..

Oczami wyobrazni widze, jak przekarmia niedlugo Adasia

Poza tym wczoraj dawala mu dotykac czajnika elektrycznego, bo z babcia moze...

Sama bede kapala Dasia, bo mnie wkurza ta kobieta

Milego dnia

Ostatnia edycja:
U nas noc znowu ok. Wstałam dzisiaj po ciemku po omacku Wojtka odkręcić z brzucha dałam smoczka i na wpół spiaco spojrzałam na zegarek myśląc ze dopiero 3 i jeszcze dużo spania przede mną a to się okazało że już 6.30 i trza karmić :) Ale bym jeszcze pospała ale już się niestety nie zapowiada :(

Dzień dobry, nie napisze wam ze u nas lepsze noce nastały bo mnie klatwa dopadnie.
Teściowa wzięła Skrzata a ja powoli wstaje i na basen się szykuje. o 10 zajęcia dla maluchów. potem na plotki do psiapsiolki. Miłego dnia

reklama
Do góry