reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Gosia poproszę. Przyda mi się dzisiaj :confused:

Makota, dobrze że wszystko załatwione:thumbup:
Odruchowo miałam zapytać w której Biedrze taka proporcja, ale szybko przeanalizowałam, że musiałabym kupić ciężarówkę tych pieluch, żeby mi się opłaciła wycieczka nad morze;):p
Ze mnie mężu się śmieje, że jestem Home manager i jak przynosi mi ulotki reklamowe ze skrzynki to mówi, że przyniósł mi moją pracę. Wrr. Wybaczam mu. Jest tylko mężczyzną, to nie jego wina

reklama
Hej

Makota uff dobrz e ze wsio załatwione:)

Mamo bobasa a kiedy byłaś u giną?ja też mam bardziej bolesne @ ale twoje skurcze mi się nie podobają

Tusia ja też miałam czas ulotkowy,minęło;)

Kornela widzę ze słowa dotrzymujesz i spacerki są:)ja też już byłam po 9 tej na spacerku ale wiało i kurzylo

Lilla odezwji się:)

Zdrówka zdrówka dla chorowitkow

Wróciłam właśnie z kawki u koleżanki,obiadek szybki gotuje, potem ze starszakiem do ortodonty

Jeszcze musze deklaracje dzieci złożyć w nowej przychodni, bo wczoraj ze starej dzwonili. W sprawie szczepień Hani

Miłego popołudnia:)

Mika nie odchodz, nie rezygnuj. Ja ostatnio przez męża w domu mniej czasu mam na bb.

taaak. Przy jedzeniu musi być cisza bo nawet gadający ojciec ją rozprasza.

Zola śpi w pajacyku pod kocem. w mocy się budzi często, ale ja szybko zasypiam.

Mamo B. współczuję @. Ja miałam pierwszą i był luzik tylko 6 dni trwała.
Czy się kciuki przydały jeszcze nie wiem. Czekam na telefon, ale chyba nie zadzwonią. No cóż. Będzie lepiej :)

Zolka robi kupę co 2 dni, ale za to taaaaaaka kilometrową.
Jeśli chodzi o picie z butelki to też często gryzie smoczek zamiast pić.
Tusia piękną masz zimę :)

Haust bitwa na sniezki to standard. Ja postaram się odzywać jak najdłużej. Obiecuję :*

(już drugi raz napuściłam dzisiaj męża na kupę, ze on nie czuje tego smrodku ;) )
Małgosia zazdroszczę nocy. Całkiem możliwe że Zuzia sama się obsługiwała. Niemowlaki wiedzą gdzie jest kranik i jak do niego dotrzeć.
Makota załatwisz wszystko (całkiem możliwe ze do tej pory już masz cito załatwione).
Kasia off-road sobie zrobiłaś ha ha

Makota to dziwne ze różne ceny w dwóch marketach. Inne klasy biedronej.
Agulam staram się odzywać ale przy mężu więcej roboty niż bez niego :p

Teraz o nas. Noc lepsza niż wcześniej, ale na początku mąż wstawał, a nad ranem ja. (poza karmieniem bo do tego zawsze wstaje). Wyczyścilam z rana kuchenkę razem ze ścianami i okapem. tłuszczu co nie miara. Pranie szmat mąż wstawił. Byłam na spacerze + przepisać psa do innej kliniki i zapisać na szczepienie. Pół godziny temu nakarmilam Z i teraz bawi się z tata.
Skończyłam :D

skacze z balkonu ;) ktos ze mna??

od kilku nocy jestem niewyspana jak jasna cholera. co zasne, to Adas sie budzi. chyba ida zeby, bo dziasla wygladaja mi na szerokie i jest mega terror. wlasnie po mega trudach M odstawil krolewicza do spania. kolo lozeczka, mam odpalona suszarke na you tube i ani mysle aby ja wylaczyc :szok: ostatnia jego drzemka trwala chyba z minute :baffled:

dalam cyca, posmarowalam dziasla, dalam smoka... moze chlopak wypocznie i obudzi sie w lepszym humorze :confused:

Agulam u gina bylam jakos 3 m-ce temu. Musze sie wybrac chyba znowu:-/

Ulotki.. Ja teraz jestem lowca promocji, szczegolnie pampersow:-D ostatnio udalo mi sie kupic 3 paczki za 120koron, z czego jedna kosztuje 109.. Interes zycia, a jaka dumna bylam z siebie, haha:-D teraz tez dzwonilam do meza, zeby zajechal do sklepu bo wyczailam turbopromo na pampersy:-) paczka 65 kr, a normalnie 103 kr. Za to co oszczedzam na pampkach,mam jakas dodatkowa zabawke dla Laury czy ubranko.

Co do jedzenia, to Laurze nic nie przeszkadza. Wrecz przrciwnie, koniecznie musi pies siedziec przy niej i patrzec sie na nia lub w awaryjnych sytuacjach wlaczam jej rybke mini-mini i oglada sobie a ja ja karmie. Niestety, ale rybka nieraz ratowala nam zycie:-/

reklama
Do góry