reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny karmiace mm ile Wy dajecie witaminy D maluszkom?
Dzisiaj moja mama była z chrześniakami u pediatry, do którego chodzę z Bartusiem i zapytała go o co chodzi z tym, że Bartek ma ciągle mokre stópki i kazał podawać mu co drugi dzień dwie kapsułki witaminy D. Tylko tak się zastanawiam to nie będzie dużo? Bo w mleku ma witaminę D, i co drugi 2 kapsułki?
On i tak ma już nie za duże ciemiączko.
A i te 2 kapsulki naraz czy 1 np rano a 2 wieczorem???

Ostatnia edycja:
Haust 2 kropelki odpowiadaja chyba 2 kapsulkom nie???? Własnie podalam mu ta druga kapsulke, a nastepnym razem najwyzej dam razem rano.

Chcę Furię obejrzeć, ale lektor komputerowy i nie wiem czy dam radę. Już po przeczytaniu tytułu "fury" mamy z mężem zwałę :-D

Nie no po "zabiłeś ricka" odpadliśmy :D

Teraz próbujemy Zanim nadejdzie noc, ale aktorzy ruszają ustami, a dźwięk jest spóźniony :p

Ech a miał być filmowy wieczór

Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam sily do dalszego zycia. Dobrej nocy. Nie pospie do siedemdziesiatej piatej, ale do 17:05 albo chociaz 7:05 by sie zdalo...

Ida te zeby mojemu Dasiowi albo i nie ida...

Nie pochwalilam sie, ze Das dzis sam usiadl ;)

Do góry