reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Cze dziewczyny,

wczoraj odwiedzili nas rodzice Mż, Karcio bardzo lubi być w centrum zainteresowania:D
widzę że temat filmów i seriali na tapecie.

Parę lat wcześniej namiętnie oglądałam jezioro marzeń, fellicity, prison break. na studiach uwielbiałam serial Uwaga faceci!
W ciąży oglądałam MadMena a ostatnio Good wife ale już obejrzałam wszystkie odcinki, może znacie podobne seriale o prawnikach?

Dla chorowitków dużo zdrówka. U nas pogoda średnia: zimno i wilgoć w powietrzu. siedzimy w domu.

Szymek padł na pierwszą drzemkę, idę przebrać jego ubranka, porobić zdjęcia, może coś wrzucę na Olx.
Gosia podziel się słońcem, u mnie dziś szaro i buro. Rano podniosłam rolety a w mieszkaniu zostało ciemno. Mimo to spacer musi być, nie ma lenienia się w domu:cool::p

Helouuu,
Jak tak.dalej pojdzie to mala bedzie kapana o 14 :p
Wykapana, usypia bo od poludnia straaaasznie marudna. Jedynie przy deserku nabrala ochoty na normalna rozmowe, bo tak to sie klocila.

Yyy a co tu taka cisza??
Milego wieczoru!

reklama
Wieczoru? Mamo B co Ty gadasz? Szymek dopiero niedawno wstał z drzemki i zjadł obiadek. Gdzie tam kąpiel i spanie:eek:
Mój Mały Akrobata właśnie przed chwilą wciągnął się po kocu i stanął przy kanapie. Jego głupia matka z wrażenia nie zdążyła pomyśleć jak to się może skończyć, a już zbierała dziecię z podłogi.
Eh, refleks już nie ten:confused:

Do góry