reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Małgosia, mamo bobasa mój się pierwszy raz obrócił na brzuch w wigilię, a kilka dni później już się turlać zaczął. Teraz to jego sposób na przemieszczanie się.

reklama
Pola koleżanki córka jak jej się spodobało trwanie, ominęła raczkowanie i.siadanie do czasu wstania i pójścia :-)
Zuzi dziś wymyśliłam super zabawę, posadzilam przed lustrem, mam szafę z lustrami od podłogi do sufitu. Ale radoche miała, szok. A jadąc w wózku wyczaila, że można nogi na pałąk zarzucić i teraz tak podróżuje

Cześć kobietki

makota gratulacje dla Dasia :)
Tusia twój syn jest nie możliwy :) Spieszy mu się żeby mamie uciekać :):)
Mamo B od samego początku jak czytam o Laurze to jakbym julcie widziała. Ona ogólnie też mało robi przewraca się na brzuch i jak się chce to na plecy, jedynie to kreci się w kółku na brzuchu i czasem do tyłu pełza po za tym kłoda i sie denerwuje strasznie jak czegos nie może:/
Haust zdrówka dla dzieci :)

Julka dziś miała dziwny dzień godzina zabawy, godzina marudzenia a nawet płaczu i tak w kółko ehhh. Ja już nie wiem czy to te zeby czy się boi że gdzieś pojde. Z mężem jest grzeczniejsza a jak ja jestem to tylko sie wyciera o mnie i jakby ją ktoś klejem wysmarował. Uwielbiam jak się do mnie tuli ale żebym nie mogła na chwilę zostawić?? ehh moja przylepa mała. Ogólnie wczoraj postanowilam, że zaczynam sie lepiej organizowąc, więcej gotowac dla nas i julki. Jak zrobię zakupy to zacznę dawać warzywka julce do łapki i musze miskę z przyssawkami kupić i łyżeczka pójdzie w ruch :)
Dzień dość ciężki, ale zaraz z mężem film załączamy:) Dzisiaj "dziewczyna z perłą" :)

Przyjdzie pora i na nasze maluszki:-)
No ale fajnie tak popatrzę na Zole np jak się wygina itd. Micha sie ciągle cieszy:-)

Jeszcze Was zapytam dziewczyny powinnam dac malemu czas na przyzwyczajenie do zwyklej 2 nan? Bo on pil to ha. Bolow brzuszka nie ma ale kupa raz ladna a raz sam śluz i wodnista. Poczekać kilka dni? Jak się nie poprawi to pewnie czeka nas nan ha 2.

Ostatnia edycja:
Hej

Undomiel - kaszka nie robi roznicy. Noce bez jeczenia, ale z karmieniami w tych samych godz jak po cycu;)

Raz spal po kaszce 4 a nie 2 h, ale moze to zbieg okolicznosci.

Teraz porusze setny raz ten sam temat, ALE czuje sie zmeczona kp. Lubie to, ale ciagle ktos mi mowi, ze schudlam i slabo wygladam. Sama zle sie czuje. Przede wszystkim niewyspana i gorzej jem. Wlosy mi wypadly na potege i schudlam. Sa jakies witaminy czy cos typowo dla utyranej karmiacej? ;) ja chyba zaczne odstawiac, bo niedlugo Adas wyssie ze mnie resztki sil...

Dzis nie spie od 1. Ciagle cyc i noszenie, a do spania sie nie wybiera...

Makota, większość witamin dla ciężarnych nadaje się również dla mam kp. Ja też już zaczęłam brać bo wyglądam jakby mnie nie było.

Dzień dobry. Miłego dnia

reklama
Do góry