reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Makota gratki [emoji4][emoji4]
My oglądamy teraz starego bonda [emoji3] szpieg który mnie pokochał
Rewelacja [emoji1]

Makota gratuluję :) A jak ze spaniem w nocy? Coś się zmieniło po kaszkach?

U nas chyba już dwie drzemki zostają na stałe [emoji53] teraz śpi w wózku bo nie mogliśmy go uśpić.

Z seriali mi się jeszcze Homeland, House of Cards i White Collars podobały :)

Makota, gratki! Brawo Adaś!
Czy tylko moje dziecko jeszcze nie siedzi i wcale mu się nie spieszy?
Na szczęście nie jest tak całkiem leniwy bo turla sie wyborowo.

Pola Zolka sama nie siada, a i usiedzi tylko chwile.
Niektóre dzieci pomijaja etap siadania.
Jednak oglsdamy film APP synchro z aplikacja w telefonie trzeba oglądać. Holenderski podszkole :D

Pola mój nie siada....
Bartek nawet nie myśli spać. A ja usypiam.
Jakbym nie wlazla juz to dobranoc kinomaniaczki:-D ja oglądam Ranczo:-)

Majora gratulacje;-)

Makota gratki
Zuzia dziś prawie usiadła, wiec niedługo może się jej uda i w końcu obrocila się na brzuch, ale raz tylko i się zdziwiła i popłakała...
Ja oglądam ambitnie klinikę Ambroziaka na TVN, a zaraz powtórkę kto poślubi mojego syna ;-) zrobiłam prasowanie, więc czas się odmozdzyc

reklama
Pola, moja tez nic nie robi jeszcze. Jedyna umiejetnosc jaka nabyla to odwraca sie na brzuch:-) czasem jak jej sie chce to i odwroci sie na plecy;-) nic poza tym,lezy jak kloda. Nie pelza,nie raczkuje. Aa jeszcze podciaga sie do siadania, ciagnie swoje body:-)

Makota, super! Gratuluje:-)

Dobranoc!

Do góry