reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Tusia, obiadek powiadasz.. Laura juz po obiedzie, deserze.. I spi. Ale zeby nie bylo tak przyjemnie to wstanie jeszcze jak tylko bedzie godzina powrotu taty do domu:-)
Szymek to naprawde akrobata:-) bedzie chyba pierwszym biegajacym bobasem na lipcowkach:-) ale fakt, dziecko jak juz zaczyna te akrobacje czynic to trzeba byc ciagle uwaznym:-/

Gosia zrobił łup o podłogę, ale specjalnie się tym nie przejął, za to odkrył, że trzymając się kanapy może stać. Teraz próbuje od nowa. U mojego dziecka nie sprawdza się teoria, że jeśli się przy czymś przewróci/uderzy to dalej nie próbuje.

Mamo B u nas póki co udało się zastąpić tylko jeden posiłek, tak wyszło że ok 16. Właśnie się zbieram, żeby wprowadzić deserek, więc faktycznie muszę obiadek przesunąć na wcześniejszą godzinę. :what:

Tusia - opowiesci o Szymku mnie wciagaja ;) niedlugo bedzie skakal z kanapy ;D

Mamo B - szybko zlecial Wam dzien ;)

Adas spi po spacerze i wizycie u cioci. M oczywiscie nie ma. Obowiazki tzn gary leza, bo synu sie wybudzal gdy zmywalam :o odpoczynek mi jeszcze mily ;)

Dobry wieczór, my właśnie po obiadku. Chcę ją zmusić do drzemki. Dzisiaj opuścilismy łóżeczko na sam dół bo glisda nasza się na nas pociąga na stopy, a to już krok od stawania przy szczeblach łóżeczka.
Po drzemce będzie kąpiel, cycek i zabawa i może uda się do 22 ją spać położyć tak jak wczoraj.

Makota ja Ciebie Proszę Ty mnie nie strasz, ja mam słabe nerwy. Od ostatniego posta, Szymek stanął przy kanapie pierdyliard razy. W ramach ogara czytałam mu o rozwoju dzieci w jego wieku. Skomentował to krótkim yyy eee i dalej wspina się na kanapę:banghead:
Szymek chyba przechodzi do dwóch drzemek dziennie. Za to wcześniej chodzi spać przez ostatnie kilka dni. Ostatnio jak egzekwowalam trzecią drzemkę to za karę bujał się ze spaniem minimum do 23. To już wolę tą jedną odpuścić i wieczorem mieć spokój.
Lillu może Zola też Ci daje coś do zrozumienia?

Tusia za miesiąc napiszesz Szynek chodzi:-) nie no bez kitu on niedługo będzie chodził bo co to za rozrywka tylko wstawać,zacznie stawiać nowe wyzwania:-)

Bartek za to ciśnie sie bo zasnąć nie może. Padam

reklama
Do góry