reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Moja maruda vel buczydło wynagrodziło mi dzisiaj wszystkie nerwy!
Jak mąż wrócił z pracy dałam mu buczka z tekstem: masz męcz się ja wybywam w pi...! I pojechałam se do Lidla i do rodziców.
Nie było mnie raptem 1.5h a jak wróciłam i Mały mnie zobaczył zaczął piszczeć i wierzgać z radości na mój widok :) Jak stałam w butach, kurtce i czapce go wyrwałam tacie i wycałowałam :D :D :D :D

Powodzenia na rozmowie o pracę! :) Ja siedzę w domu do 16 czerwca a potem prawdopodobnie jeszcze na wychowawczym posiedzę jakiś czas...

reklama
Lilla gratki dla Zoli i powodzenia jutro & & &

Gratki tez dla Franka i Karola! Oraz ząbków Borysa :)

U nas od dwóch miesięcy juz pobudki w nocy co 2h i już się mój organizm przyzwyczaił. Jeśli wróci kiedyś do spania 6h to zatańcze z radości nago na balkonie.

Katka mam koleżankę co tak miała z zatokami i jakieś prześwietlenie jej robili, a ostatecznie zabieg czyszczenia bo miała już jakieś zwapnienia.

Kornelia ja też mam beż i cappuccino, dywan beżowy, ale kanapa granat.

Lilla trzymam kciuki!

Katka jeśli nie na wifi piszesz to norma. Tracisz zasięg. Mnie też się to zdarza. Dobrze że mam podpowiedzi w tel.

Graża tak wiosną koniecznie.

Małgorzatka zdrówka! Co was tam tak bierze?

Ej a ja to nerwicy dostane z tą zimą. Już miesiąc jestem-nie jestem chora. Czy mogę mieć zatoki zatkane? Łeb boli mowie przez nos i ciężko mi przełykac i tylko gardło i węzły chłonne bolą

Malgorzatkar, no to się u Was dzieje. Zdrowiejcie szybko.

Katka, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?

Makota, dobrze,że sobie to wyjaśniłyśmy ;-)

Mój dziś na noc dostał Viburcol. Nie wierzę w homeopatię, ale może zacznę ....;-)

Jutro mam kolejny casting nianiowy. Pani mnie przekonała 2 rozmowami telefonicznymi. Oby na żywo też była fajna.Trzymajcie kciuki.:tak:

Graza - manne ugotuj i dodaj do swojego mleka - to bedzie gluten. Mozesz tez dawac kaszke ryzowa, albo kleik na swoim mleku. Ja bym rozrobila kaszke/kleik w malej ilosci cieplej wody i reszta mleka z piersi. Moze z samym mlekiem tez sie uda:)

Kasia - Adas w japonii bylby JENCZAKO a w Rosji JENCZENKO apropos buczydel :)

Elifit, Malgo, ? - zdrowia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Hej hej,

Witam dziewczyny które się zapodziały gdzieś :):)
A co się dzieją z Polą i tusiaczkiem one chyba też dawno nie pisały.

Mamo B u nas niby nie ma przciwskazań do noszenia ale wkurza mnie jak ktoś przychodzi i caly czas by nosil na rękach. Julce się to podoba i potem jest ciezko. A za 2 tyg tesciowie przyjezdzaj i dopiero mi rozbestewią dziecko. Ale u ciebie inna sytuacja i rodzina powinna zrozumiec.
Katka powodzenia na szczepieniu:)
Lilla kciuki za rozmowę :) A to chyba jakos nagle wyszlo bo chyba nic nie pisałas wczesniej??

Wiecie łącze sie z wami w bólu odnośnie małcyh buczydeł. U mnie to samo i szczerze pociesza mnie myśl, że większość lipcowych dzieciaczków tak ma. Zjednoczyły nam się robaczki :) Julka nawet na dworze mi buczala chyba zaczyna jej sie ten dzwiek podobac:confused2:
w domu też wszystko dobre na max 2 minuty. I ze spaniem w dzien problemy. Dzisiaj, nie wiem jakim cudem sciągnęła cały ochraniacz na łóżeczko i się nim bawiła a radość była nie z tej ziemi. No nic może jutro bedzie lepiej u wszystkich:)

Mamo B to pewnie odetchnelas po wizytach:)

reklama
Lilla powodzenia na rozmowie

Undomiel obyś w złą godzinę tego nie wypowiedziała, hihi

Ola śpi biedna, dzielna ona, jak Zuzia dziś pół dnia płakała, to ona sama się sobą zajmowała, grała w gry na mojej komórce, bajki oglądała, musze jej to wynagrodzić później jakoś... Sprzedam Zuzie tatusiowi a sama z Ola sobie zrobimy babskie zabawy :-)

Zuzi ewidentnie coś od brzuszka jest, jutro lecimy do pediatry jeszcze raz, bo ta baba objawy brzuchowe zignorowała i kazała espumisan i probiotyk dać, tyle to i sama wiem i robię... Teraz też nie mogła baka puścić, aż po ćwiczeniach poszły dwa i usunęła. I na szczęście pasek w pampersie się odbarwia na niebiesko, czyli zaczęła siusiac
Jako ze od trzech nocy spałam max po może 4 godziny, w tym ciągiem max półtorej, chyba już idę spać... Miałam iść wcześniej, ale prasowanie i zmywanie podłogi mnie wolalo..
Dobranoc

Do góry