reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Hej,my zaczęliśmy dzień o 7, ciut za wcześnie dla mnie...
Malgorzatkar,Katka,Elifit zdrowka dla Was.

Czy Wasze maluchy tez rano mecza baki? Masakra bak,za bakiem pod kolderka....

Mąż byl u pediatry małego dopytać o ten gluten i kazał bardzo powoli wprowadzać tzn tak jak zalecil producent a i nie dodawać do mleka rej mlecznej Nestle. Ja zrobie jak Limonką rozpuszczę ta lyzke czy tam miarkę w 30-40 ml wody i dodam taka do zupki. Dzisiaj pierwsze podejscie. To trzeba niby 2-3 g a miarka mieści 4,3g wiec wsypie więcej niz pól
Mam nadzieje,ze dobrze mysle. Ogólnie powiedzial ze jak kaszka jest mleczna to dodac do deseru,zupki albo jak Makora kaszki

reklama
Kciuki możecie odpuścić. Pani przełożyła rozmowę na jutro :wściekła/y:

Kornela, u nas dziś rano bąki, ale poprzedzone nieprzespaną nocą. Wiericł się, płakał,jęczał. Nawet Viburcol nie pomógł. Nawet gorzej było niż poprzedniej nocy :no:

Hej z rana.

Zuzia od rana krzyczy heh.
Mnie brzuch boli z nerwów bo ja to tak szybko się denerwuje i lipa.
Zaraz idę do dentysty.

Kornela Zuzy nic nie męczy. Arusia męczyły. On był delikatniejszy.

Mika :/

Miłego dnia

Dzien dobry!

Katka, to Ty chora. Zapomnialam zyczyc Ci zdrowia ;) zdrowka Tobie i pozostalym ;)

Gosia, Mika - przysiegam, ze mi to umknelo :o o ja ignorantka :o

Kornela - Adas ma mega problem z bakami :( wczoraj bardzo sie darl, a pozniej poszla seria bakow. Ja daje do kaszki, bo zupki i deserki Adas je roznie. Elifit mi tak poradzila :D

Mika - to trzeba trzymac kciuki, aby jutro przyszla i sie sprawdzila ;)

Zanioslam Adasiowa kupe. Lobuz nie chcial nasiusiac :/ jutro bede lapac ;)

Milego dnia!

reklama
LIlla no to musisz przemyslec za i przeciw.

Dziewczyny zdrówka , mnie zatoki i katar mecza od pazdziernika;/ zawsze ibuprom zatoki pomagal a tutaj nie mogę:(

Do góry