reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

szmaragd sama powtarzasz że trzeba myśleć pozytywnie!! jeśli masz gorszy moment, staraj sie w ogóle nie myśleć!! włącz film, serial, weź książkę. złe myśli trzeba odganiać

ja też mam cały czas myśli że zarodek przestał się rozwijać..jak poprzednim razem. mówię sobie, że nie!! mam mdłosci więc ciąża na razie hula.
czarne mysli w niczym nei pomogą

będzie dobrze, musi być.

reklama
Susel bardzo mi przykro :(
Szmaragd kazda z nas chyba tak ma..ja za kazdym ukluciem boje sie ze strace moje malenstwo...szczegolnie wczoraj kiedy kichalam ciagle mnie miesnie brzucha bolaly ; (

Suselku, bardzo, bardzo mi przykro! :-( Trzymaj się dzielnie!

malgorzatkar, dokładnie! Dla mnie H&M powinno się czytać "chłam"...
Jedyne co sobie chwalę, to body i skarpetki dla dzieci - to akurat mają bardzo dobrej jakości.

sokoja - ja swojego synka (13,5 kg) nie podnoszę, ale też sytuacja tego nie wymaga. Wszystkie obowiązki przejął mąż, a ja jestem od czytania bajek, układania puzzli, rysowania, nasmarowania buzi kremem i innych lekkich czynności. Ciężko podnosić leżąc :sorry2:

Susel, bardzo ale to bardzo mi przykro! Mam nadzieje ze masz wsparcie i ze nie jestes teraz sama. Trzymam mocno kciuki zeby rok 2014 był dla Ciebie szczęśliwy!

Szmaragd, to przykre czytać ze istnieją tak podli mężczyźni. Ciesze sie jednak z Twojego podwójnego szczęścia! I z tego ze masz wspaniałych przyjaciół, którzy z pewnoscia beda dla Ciebie podporą.

Hejka :-)
Suselku tule Cie mocno , przykro mi bardzo :-(
Szmaragd co to za głupie mysli :wściekła/y: nawet tak nie mysl :tak: bo dostaniesz klapsa i juz :tak:
Sokoja ;-) niestety w kwesti podnoszenia Ci nie pomoge bo moja ma juz 10 lat:-D wiec na rece sie nie domaga :-D hehe
Kopacz a szefowa wie o ciazy czy nie??? Bo jak wie to straszna jedza ze Cie denerwuje :no:
Powiedzcie mi kochane :blink: czy macie juz jakie konkretne zachcianki??? a jak z waszymi brodawkami tzn ciemnieja Wam juz???? pytam bo zauwazam u ssiebie pomału zmiany :tak: i zastanawiam sie czy to nie za szybko???:szok:

Susel naprawde bardzo mi przykro :( Wiem co czujesz. Trzymaj się , spędzaj teraz czas z bliskimi .

Strach chyba towarzyszy każdej z nas ale trzeba go w miarę ograniczyć bo ja gdyby mnie nie odciągali od myślenia na ten temat to zwariowałabym pierwszego dnia ciązy.

Ja dzis ogólnie mam zly dzien :no: boli mnie głowa a przy tym nie mogę zasnąć żeby odpocząć. Chyba za dużo zmartwien ostatnimi czasy.
Mam nadzieje że nie odbije się to na malenstwie .

Laleczka moje najpierw byly obolale przy dotykaniu , teraz trochę ustaly ale ogolnie są napewno większe niż normalnie , co do koloru to nie zwróciłam uwagi jeszcze ;)

Ostatnia edycja:
Szmaragd co to za głupie mysli :wściekła/y: nawet tak nie mysl :tak: bo dostaniesz klapsa i juz :tak:
Sokoja ;-) niestety w kwesti podnoszenia Ci nie pomoge bo moja ma juz 10 lat:-D wiec na rece sie nie domaga :-D hehe
Kopacz a szefowa wie o ciazy czy nie??? Bo jak wie to straszna jedza ze Cie denerwuje :no:
Małgorzatkar :-) ja kupuje przewaznie na allegro :-D ale zaczynam poszukiwania juz tydz wczesniej zeby wszystko przegladnać hehe nie mam zbytnio czasu na zakupy po sklepach ech...:sorry2::sorry2:
Powiedzcie mi kochane :blink: czy macie juz jakie konkretne zachcianki??? a jak z waszymi brodawkami tzn ciemnieja Wam juz???? pytam bo zauwazam u ssiebie pomału zmiany :tak: i zastanawiam sie czy to nie za szybko???:szok:

Zachcianki na kwaśne, tylko i wyłącznie, czasem naleci mnie na frytki. Areole od razu mi ściemniały i są większe, mam widoczne żyły na piersiach. Z takich zmian ciążowych to bardzo błyszczą mi oczy - jakbym ciągle miała zamiar zaraz się rozpłakać;-) Poza tym mam fatalną cerę:baffled: nasiliło mi się ŁZS i włosy też są do niczego.

Susel naprawde bardzo mi przykro :( Wiem co czujesz. Trzymaj się , spędzaj teraz czas z bliskimi .

Strach chyba towarzyszy każdej z nas ale trzeba go w miarę ograniczyć bo ja gdyby mnie nie odciągali od myślenia na ten temat to zwariowałabym pierwszego dnia ciązy.

Ja dzis ogólnie mam zly dzien :no: boli mnie głowa a przy tym nie mogę zasnąć żeby odpocząć. Chyba za dużo zmartwien ostatnimi czasy.
Mam nadzieje że nie odbije się to na malenstwie .

Laleczka moje najpierw byly obolale przy dotykaniu , teraz trochę ustaly ale ogolnie są napewno większe niż normalnie , co do koloru to nie zwróciłam uwagi jeszcze ;)
Dzieki :tak:hmm moje pobolewaja ale tylko przy dotyku sa wieksze i ciemnieja , bynajmiej tak mi sie wydaje
nie wiem czemu 2 razy wkeiło mój tekst:baffled:

reklama
Do góry