reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

a ja tak zmienię temat: znacie jakieś sklepy oprócz HappyMum z ciuchami ciążowymi? szukam sukienki na święta, w sumie to jakąś ładną bym chciała, bym miała na te święta, na wielkanoc, wesele w kwietniu i być może jeszcze wesele w sierpniu lub na chrzciny...

reklama
witam :) Mieszkajac w polsce i majac tyle lat ile mam, tez bym pewnie miala obawy z kwestia finansowa i mieszkaniowa. Ale nie ma jak to slowa Babci "Bog dal dziecko, Bog da i na dziecko" :D Ale bedac w niemczech nie musze sie martwic prawie o nic. Tylko jeden najgorszy minus brak przyjaciol i rodziny...:(

a teraz czeka mnie zrobienie obiadu dla mojego chłopa , cos na szybko , ale nie wiem co , pomoze ktoras ? :)

Tutaj na pewno nie zginiesz. A z jakiej miejscowosci jestes??

małgorzatkar- w H&M-ie jest dział ciążowy.

co do noszenia maluchów to niestety też mi sie to zdaza chociaz staram sie tego nie robic , właśnie przy okazji mialabym male pytanie do szmaragd- czy wiesz moze czy przepuklina pepkowa ma jakis wplyw na ciaze/poród ? bo troche sie martwie bo wyskoczyla mi we wrzesniu i bylam z tym u lekarza i stwierdzil ze jest na tyle mala ze nie ma co operowac a teraz jak jestem w ciazy to mam wrazenie ze jest wieksza :-(

Lusia - Wszystkiego najlepszego :tak:

Co do poloznych to potrafia byc chamskie i niezle powiedziec wiec nie polecam nikomu porodu w pojedynke slyszalam jak kiedys jedna sie odezwala ze "trzeba bylo nóg nie rozkładac to teraz by nie bolało" :no:

A ja cos dzisiaj ledwo żyje wieczorem a spać mi sie nie chce bo mnie sasiad niezle wkurzyl (albo nie sasiad) bo po 22 równał gładz na scianach i jeszce mi .... nie otworzyl naszczescie przestal :wściekła/y:

a ja tak zmienię temat: znacie jakieś sklepy oprócz HappyMum z ciuchami ciążowymi? szukam sukienki na święta, w sumie to jakąś ładną bym chciała, bym miała na te święta, na wielkanoc, wesele w kwietniu i być może jeszcze wesele w sierpniu lub na chrzciny...

Ja dotychczas zaopatrywalam sie w działach ciążowych h&m i c&a

dzien dobry w niedziele! kolejny wieczór i noc przetrwane. trzeba się cieszyć, od 18 znów będzie źle :)

co do ciuchow: ja juz sobie upatrzylam spodnie na allegro, ale jeszcze poczekam z zamówieniem na drugi trymestr. ciuchy w tym sukienki są w bon prixie. a też chciałam napisać o hm i ca. na co będę polować po świętach w czasie wyprzedaży zimowej :)

Witam się w ten piękny zimowy poranek. U mnie śliczne słoneczko, w końcu nie pada i nie wieje:-D Dziś muszę skoczyć do supermarketu niestety, bo wszystko mi się w domu kończy, a mąż niech robi za tragarza. Co do ubrań jest bardzo dużo sklepów internetowych. Happy Mum, Mamalicious (mają świetne ciuchy), na ASOSie też mają dział maternity, z polskich to jeszcze 9fashion, happybelly, bebefield, branco ma fajne codzienne ciuchy (ich ubrania są sprzedawane często na allegro) , 9monate - dla dziewczyn z Niemiec. No i tak jak pisałyście, niektóre sieciówki mają działy dla mam. Poza tym praktycznie w każdym większym mieście jest stacjonarny sklep z odzieżą ciążową, google na pewno podpowie. W Pepco czasem bywają jakieś resztki z UK z dopiskiem maternity, no i w SH jest trochę takich ubrań. U mnie też na targu są dwa blaszaki z odzieżą ciążową. Jak mi się jeszcze przypomni to coś dodam:tak:

Witam,

dziekuje za zyczenia. wlasnie powoli trzeba sie zbierac do robienia porzadkow, bo goscie niedlugo przyjda. Upieklam ciasto i po raz kolejny wyszedl mi zakalec:wściekła/y:. Odkad jestem w ciazy ciasta mi nie wychodza. Dobrze, ze kupilam tez gotowe :cool2:

dzięki Jagódka. w hm nic nie ma ciekawego, w c&a też zresztą... no i kolory same buroszare.... a ja bym coś wesołego chciała.... no i ja mam ciężko z ciuchami bo ja niska jestem

reklama
dzięki Jagódka. w hm nic nie ma ciekawego, w c&a też zresztą... no i kolory same buroszare.... a ja bym coś wesołego chciała.... no i ja mam ciężko z ciuchami bo ja niska jestem

hehe, ja mam dokładnie odwrotny problem. jestem wysoka. popatrz na allegro. szukałam właśnie sukienki na święta, lubię takie proste dzianinowe -bawełniane, jest dużo polskiej taniej produkcji, za 50zł. ja znalazłam właśnie długą, piszę że za kolana, dla mnie byłaby do kolana... ale akurat droga :)
a jak za długa to niektóre można skrócić

Do góry