reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kum, właśnie chciałam niedzianinową, żeby potem na wesele mieć... ale w sumie to jak fajne dodatki dodam to i niektóre dzianinki fajnie wyglądają. ewentualnie mogę spódnicę i jakąś bluzkę i też będzie dobrze. wypatrzyłam na allegro dwie całkiem spoko, po ciąży z Olą mam jedną też taką bombkę, służyła mi i w ciąży i po, bo bez brzucha też dobrze się układa. jutro skoczę na taką halę w której głównie chińczyzna, ale jest trzy stoiska z polską odzieżą ciążową, zobaczę co mają

reklama
Cześć dziewczyny :)
Widzę że teraz temat zakupow. Ja w sumie zawsze na allegro zamawiam albo H&M faktycznie ma dużo fajnych ciązowych ciuszkow i bielizny.
Ostatnio już kupilam sobie sukienkę troszkę większą także prawie na swieta albo w sylwestra przed telewizorek będzie idealna ;) Bo chyba tylko taka perspektywa nam zostala w tym roku :) A wy jakie plany na Sylwestra ?:)

Nie wiem do jakiego jedzenia sie zmusić bo od rana ciągle mnie mdli :( Może rosołek wejdzie ale gdzie tam do obiadu .
Poza tym dzisiaj bardzo boli mnie głowa bo mialam nie przespaną noc i nie wiem jak sobie radzić z tym bólem bo tabletki wiadomo nie wchodzą w gre :/ Próbowałam spać ale też się nie da z tego powodu że boli.

Miłej niedzieli wszystkim mamusia oczywiście :-)

tynka postaraj się nawodnić i pomasować głowę, głowa tez boli przy lekkim odwodnieniu.. dobre jest tez cos cukier podniesie..ale przy mdłościach to slabo.

miałam ostatnio problem z bólem głowy. miewam co jakiś czas migreny z aurą. lekarka poradziła, że jak tylko się zaczyna, zanim rozboli porządnie głowa juz brać porządna dawkę tabletek... z 2 tyg temu właśnie przy śniadaniu dostałam typowej aury... i myślę o nie.... 3 dni z głowy..będę umierać... na necie wyczytałam że można w ciąży jeść paracetamol (oczywiście niewiele) - jako jedyny, nie aspityne i nie ibuprom. zawsze w takich wypadkach brałam ze 4 na raz.. teraz wzięłam jedną..położyłam się po śniadaniu na godzinę i jakoś przeszło... żeby unikać chorowania to teraz tylko autem do pracy jeżdżę bo ludzie w tramwaju kaszlą i smarkają a ja łapię wszystko.

ja korzystam, póki rano się dobrze czuje staram sie pracować przy kompie.. bo popołudniu i na wieczór.. koniec.

Susel, bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana, widocznie to nie ten czas jeszcze. Nie załamuj sie, ty też już niedługo będziesz się zmagać z dolegliwościami

Tynka, apap weź i pij dużo i idź spać. To pomaga... I jeszcze właśnie coś slodkiego na podniesienie cukrow

A ja właśnie w hm nic nie mogę fajnego ciazowego znaleźć, dla mnie to tam worki szmaciane same...

Ostatnia edycja:
Susel bardzo mi przykro, trzymaj się ...
Madziorka w ciąży i tak się przepukliny nie operuje, chyba że dojdzie do uwięźnie, ale to się zdarza niezmiernie rzadko. Spokojnie usuniesz ją po porodzie. Teraz może się powiększać. Staraj się nie dźwigać, wypróżniać regularnie, nie wciskać jej do brzucha. Dbaj o siebie jak o księżniczkę z dziurką w brzuchu. Mam nadzieję, że na razie Cię nie boli...

A ja się boję, że stracę moje maluchy i nie mogę się od tego strachu uwolnić...

reklama
Czesc dziewczyny! ja tylko na chwile bo nie chce wam psuc atmosfery. niestety lipiec nie bedzie moim miesiacem, najprawdopodobniej we wtorek bede miala zabieg. zycze wam cudownych maluszkow i bezstresowej ciazy!

Suseł rozumiem, że coś się wydarzyło "po drodze", że tak piszesz. Bardzo mi przykro:-(

Szmaragd, ale to tylko takie przeczucie?

Do góry