reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Włączył mąż serial a ja zasnęłam. Dziecko obudziło się 3h po butli, ale szybko po cycku zasnęło dalej.
Wieje okropnie. Malo mam okien nie wyważy :/
Myszy piszcza i mnie o nerwicę przyprawiają.
Jutro kończę pakowanie. Ubrania już spakowane, ale inne rzeczy czekają. Muszę Zolkowe ogarnąć, a pewno o czymś zapomnę :( Przed każdą podróżą tak się denerwuje.

Gosiu zdrowia dla Oleńki.

Mika przy katarze to chyba lepsze spanie na brzuszku. Podłożyłaś coś pod materac lub nogi łóżeczka aby wyżej spał?

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam wieczorem zrobić pranie, prasowanie i pakowanie prezentów, zrobiłam pranie i malowanie paznokci... Idę spać, mam nadzieję mieć dziś noc bez rewelacji typu wymioty, gorączka, płacz i szwedanie się po mieszkaniu...

Hej :) ja juz standardowo o tej samej porze :)
Małgorzata, elifit zdrowia dla dzieciaków :)
Tusia dobrze ze szymek juz lepiej a ty jak tam?
Katka to chyba zabalowala na tej wigilii :d
Lilla ja tez się denerwuje przed podróżami szczególnie teraz z jula. Zawsze mam wrażenie ze o czymś zapominam albo ze za dużo biorę. Co do myszy to wspolczuje u nas dla odmiany mnożą się biedronki. Ostatnio maz zebrał 11 a dziś znowu widziałam kilka normalnie plaga jakąś. Na domiar złego to chybabte chińskie czy jakieś tam bo czarne.
Makota zawsze tak jest ze narzekamy a potem jest jeszcze gorzej ale skok minie i będzie dobrze :)

Julka ostatnio ma dni buczenia. Nie wiem czy to skok czy co ale w ciągu dnia nic jej nie pasuje. Nie płacze bardzo tylko jeczy non stop,każda zabawka gora na 5 min. Dzisiaj dalam jej trochę pomarudzic bo chciałam trochę ogarnąć chatę. Jakoś wytrzymała :)
Wczoraj poczytalam trochę o czasie aktywności i drzemkach dzieci. Nie wiem jeszcze jak to się sprawdzi u nas ale dzisiaj poszło nieźle. No i na noc Julka poszła spać godzinke wczesniej, zobaczymy czy wpłynie to na pobudkę :)
Pisalam dziś maila do szpitala może w końcu wyznacza mi ta wizytę do fizjo ehhh masakra.

Dobrej i spokojnej nocki :)

Hej Pola, jestem. Tak jak podejrzewałam był długi sen. 6h :) wszystko super, ale cycki pełne i nie wiem czy Młoda oprozni oba.

Elifit zdrowia dla Aru.
Limonko możesz linka wkleić o tych drzemkach?
Katka zaginęła :(

reklama
Czesc, mam na imie Sylwia, jestem mama czerwcowej dziewczynki. Podczytuje Was juz jakis rok,mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona;P huehue:p

Heeelloouu;)
Mam dzis zarwana noc, mala jest po szczepieniu, goraczkuje.a ja nie spalam ani minuty jeszcze. Czy Wy tez tak macie, ze po szczepieniu latacie z termometrem w reku? Mnie dzis maz powiedzial, ze chyba oszalalam;P no coz,ale malej goraczka dochodzila do 39,5 st.!!
Wszystkim dzieciaczkom gratuluje postepow, jestem z nich dumna,bo to tacy mali silacze, ja ze tak sie wyraze nie mam czym.sie pochwalic, bo Laura dalej lezy jak kloda i "ani w te ani w tamte" nie przejdzie;P nie usiadzie, a tym bardziej nie wsiada na rowerek:D :D
Poczytalam Was troche, ale nic nie pamietam! A szkoda, bo cos tam ciekawego mi sie przewinelo i nie pamietam:/
Jest 4 rano a ja nie spalam nic, aaa pochwale sie ze dzis fryzjerka do mnie przyjezdza. Wreszcie, bo moje wlosy wolaja rozpaczliwie o podciecie.
Lilla zazdraszczam wyjazdu do Pl;(
Ja za to juz emocjonalnie przygotowuje sie do.przyjazdu tesciow.. Wyobrazcie sobie ze tesciowa postanowila zostac u nas nie tydzien a dwa tygodnie, nie pytajac nas o.zdanie!! Nooo tak mi cisnienie.podniosla, w sobote juz beda;//
Wszystkim.chorowitkom duzo zdrowka zycze!

Ehh,dobrej nocy.

A moze juz dzien dobry:) co komu pasuje;)

Ostatnia edycja:
Do góry