reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Małgorztakar, czyli to jednak nie stres? Zdrówka .

Lila, jak tak można się nad zwierzętami znęcać??? W puszce , bez powietrza;-)
Chyba bym na zawał zeszła, zwłaszcza,że małe dziecko w domu:no:

Zrobiłam tutu, nie powala. Jednak za sztywny ten tiul.
Córka też chyba średnio zachwycona bo założyła i szybko zdjęła. Chyba poszukam czegoś miękkiego.

reklama
Chryste, Lilla pozbądź się ich, bo jak wyjedziecie to się nieźle rozpanoszą!

Fryzjer zaliczony, szału nie ma, ale kolor odświeżony i skróciłam z 15 cm, bo strasznie mi się plączą i wypadają.

Aaaaa i mam kryzys mleczny, w cyckach echo tylko, pozostałą część dnia spędziłam na karmieniu :eek:

Młodzież śpi to ciasteczka idę chociaż zrobić....

Zuza dziś spała 2h z czego połowa na spacerze.

A teraz oczywiście spać nie chce i jeszcze mnie gryzie przy karmieniu.
Przy okazji nie odróżnia dobrze piersi i mi robi baniaki.

Jutro ubieramy choinkę.

A u nas różnie. Są lepsze i gorsze noce.
Czasem śpi jak dawniej, po 3-4 h i budzi się na jedzenie. Czasem częste pobudki, z dłuższymi przerwami na zabawę. Teraz do tego mamy katar więc jeszcze odciąganie w nocy i przekładanie z boku na bok. Jak mu się znudzi pozycja to marudzi a ja muszę sprawdzić o którą tym razem chodzi ;-)

Zdarzyło nam się mega marudzenie przy zasypianiu. W końcu położyłam na brzuchu, bo w śpiworku nie da rady sam i po 3 sek zasnął.:szok: A wieki już nie spał na brzuchu.

reklama
Do góry