reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Kum w odstawianiu nie mam doświadczenia, bo moje starsze odstawiło się samo stopniowo tak,że nie odczułam tego. Teraz będzie gorzej....

Sokoja, ja się poryczałam na pierwszym przedstawieniu-pasowaniu jak tylko dzieci wężykiem na salę wchodziły. W piątek było świąteczne i też walczyłam ze sobą:tak:
Jutro mamy występ dla rodziców " na tańcach" w strojach dowolnych więc muszę podrasować skrzydła motyla ;-)

reklama
Witam wieczornie

Gib padlam z tekstu synka:-D

Życzę udanych występów waszych pociech :)

Zdrówka chorowitkom, mnie też coś gardło pobolewa:-(

Ja też już okna mam pomyte,noo prawie jeszcze 1 duże zostało,firanki pozakladane ale ogólnie bałagan się zrobił,sterta prasowania rośnie...

Dziś ubralismy choinkę bo ozdoby przyniosłam żeby przejrzeć co mamy i juz mi się ich chować nie chcialo;-)

Jeszcze wszystkich prezentów nie mamy ale na szczęście już drobnoustki zostały

Mam dziś w planach zrobić jeszcze liiiissste zakupów żeby z rana jechać

U nas leje leje leje...pogoda do bani....

Spokojnej nocki:)

Heja nocka.... Jestem wypompowana dzisiaj. Leje deszcz co to za pogoda na święta? Porazka jakas.:no:

Ile wydajecie w przybliżeniu na maluszki? Ciekawe jestem ile Wam tego wychodzi

Juz wiem dlaczego okien nie myje: bo tu zima: LEJE, LEJE LEJE :p a zaslon nie potrafie sciagnac. Dziewczynki udanych wystepow. My mamy jutro na 10. Ciekawa jestem jak to bedzie.
Kum jak bedzie problem z piersia to dzwon do laktatorki.
Lilla idziesz spac z przyjaciolmi? Macie takie duze lozko? :p
Malgos trzymam kciuki za mala.
Kornela trudno powiedziec bo praktycznie wszystko jest. Glownie to pieluchy i chusteczki.
Dobranoc.
Ja mialam dzisiaj wieczorem gotowac, ale moje dzieci mialy inne plany.

Ostatnia edycja:
Prasowanie zrobione, pranie tez, podłogę miałam umyć, ale zapomniałam, nawet nogi wydepilowalam, a co :-)
Kornela nie wiem ile, pieluchy, chusteczki, które kupujemy hurtem na promocjach, teraz słoiki dochodzą, bo ja z tych niegotujacych małym bobaskom, ubrania prawie wszystkie mam, tylko dokupić trochę, nie mam pojęcia...zwłaszcza że często jak coś kupuje Zuzi to i Oli tez coś...

Dobranoc

Dobry mówię, bo cały dzień mnie nie było. Mężu w domu przynosi najwięcej zamieszania, ale nie narzekam bo pomocy też trochę.

Lilla dzięki za pamięć, żyję, ledwo bo ledwo ale żyję:)

Kornela jeśli chodzi Ci ogólnie o wydatki na dziecko, to ja nie wiem:p
Wydaje tyle ile trzeba,
Ale ja też nie wiem ile wydaję na dom, na jedzenie a ile na prąd, taki typ jestem.

My wychodzimy na prostą.
Szymon był dziś na kontroli, wszystko ok, ma jeszcze dwa dni wziąć antybiotyk i ma być zdrów;)
Przy okazji dostał skierowanie do alergologa, bo po pierwsze pół roku skończy, po drugie dotacje na nowy rok trzeba wykorzystać;)
U mnie antybiotyk też zaczął w końcu przynosić efekt, bo ugilana jestem po paszki.
Gdyby kogoś interesowała pogoda na święta, to moja stacja meteo umiejscowiona w kolanie mówi, że przyjdzie ochłodzenie i na święta będzie mróz. ;)

Pierwsze nocne papu za nami, kładę się spać:)
Zabawne, że jak wpisuję w telefonie słowo Nocne, to funkcja przewidywania tekstu podpowiada słowo Życie. Heh, tak więc jakby ktoś pytał mam Nocne Życie:D

Tusiaczek nocne życie to za panny się toczyło. Ahh pochulałby ;)
Dzięki za prognozę pogody.
Fajnie że wychodzicie z chorób.

Kornela ok 400 zł teraz wyszło. Mój m typ odwrotny. Wszystko liczy :)

Udanych występów! Ja w przyszłym roku będę to przeżywać. Aru coraz częściej mówi że pójdzie do przedszkola. Dojrzał widać do tej decyzji :)

Kum ściągaj jak tylko kłucie poczujesz jeśli masz tendencje do zastojów.
Mój syn się stopniowo odstawial ale ja długo karmiłam.

Zdrówka wszystkim i dobranoc

Witam się na nocnej. Wykąpałam dziecko godzinę wcześniej niż zazwyczaj (swoją drogą po raz pierwszy kąpałam sama bo męża nie było) i coś mu się poprzestawiało bo właśnie się obudził na karmienie i spać nie chce tylko fika. W ogóle ostatnio gorzej sypia tzn płacze przez sen i muszę smoka używać, a nigdy tego nie robiłam w nocy. No i dwa razy w ciągu ostatniego tygodnia mieliśmy atak nocnej paniki. Skok jakiś czy co?
Jutro tzn dziś mamy szczepienie a mały lekko katarzy. Cóż, pójdziemy i ciekawe co pediatra powie.

Witam!

Nasze nocne zycie tetnilo od 1 do 3. Wtedy byly tance. Pozostala czesc nocy Das popijal cyca.

Tak serio, to mam to samo POLA:/ z ta roznica, ze u nas smoczek jest ok, w polaczeniu z tuleniem cyca.

Wczoraj zapomnialam napisac jak usg. Adasia jaderko przestalo schodzic podczas wsuwania do moszny. Chyba bedzie zabieg :/

Milego dnia

reklama
Grrr posta mi skasował,od nowa:-)

Kornela ja nie liczecpodobnie jak tusia, kiedyś zaczęłam zapisywać wydatki ale zrezygnowałam bo głowa boli;-)

Tusia oby twoje prognozy się sprawdziły

Pola Hania do północy tez się wybudzala często, na szczęście potem twardo zasnela oczywiście po porcji mleka:)

Małgorzata zazdroszczę ogarnięcia prasowania:)

Spijam kawusie ale nie wchodzi jakoś bo z mlekiem, ble;)

Plany zakupowe nie wypalily,może potem

Miłego dnia:)

Do góry