reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Małgorzatkar, ja robie okłady z sody. Profiaktycznie po każdy szczepieniu przez kilka h.
Polecają je na obrzęk i zaczerwienienie także.

Za generalne porządki typu szafy i pawlacze się nie zabieram. Muszę przed tym porządnie naszprycować się lekami antyalergicznymi . Zazwyczaj kończę z giga katarem, zapaleniem spojówek po kilku sekundach.
Gdzieś tam chyba się kryją resztki kota ;-)

Małgorzatka u nas te jasełka w piątek i to będzie pierwszy występ mojego małego mężczyzny więc pewnie też się poryczę :rofl2:. Wprawdzie tylko śpiewa z dziećmi kolędy, ale to nie zmienia faktu, że będę wzruszona. I chciałam się pochwalić, bo mój Synek jest najmłodszy z całego przedszkola, ale Panie Go chwalą, że bardzo odważny i szybko się uczy nowych rzeczy. Tylko szkoda, że taki niesforny czasami i kogoś uderzy, albo chadza swoimi ścieżkami zamiast robić to co inne dzieci....

U mnie pada od południa... Na spacerze byłyśmy jakieś pół godziny tylko. Zuzia nadal ma lekką temperaturę, ale nie dawałam nic, bo zachowuje się normalnie. Podarowałam altacetem, bo jedna nóżka strasznie czerwona, sody w domu niet
Sokoja to drugi występ Oli, ale pierwszy z wierszykiem, wiec na pewno będę ryczec...

reklama
heheh dziewczęta udanych występów waszym starszakom!!!!

my tez bylismy na krotkim spacerze.

mam problem z cycami. dokarmiam coraz więcej. cycki powoli przestawiają sie na rzadsze karmienie. mam do was pytanko. aby wyłączyć laktację nie mogę mieć zastojów?? cycki muszą sie opróżnić a potem wyłączyć?? robią mi się teraz guzy w cyckach, robie okłady i przystawiam małego aby ściągał. w sumie wolalabym zakończyć. trudno mi ocenić czy sie najadl czy nie jak je z cyca, wolę już teraz butle.

idę spać, a prawy cyc cały w guzach i boli... chyba kupie jutro szalwie. ciekawe czy pomoże??

Do góry