reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Dziękuję za przypomnienie Haust ;-). I wszystkim pozostałym 5 - miesięczniaczkom dużo nowych umiejętności i zdrówka!!!

U mnie też szał przedświąteczny. Walczę na raty z oknami, firanki wyprasowałam, i teraz ogarniam po trochu wszystko.
Starszego nie posłałam do przedszkola, bo zas coś pokasłuje, chce żeby w czwartek poszedł, bo mam fryzjera, a On pieczenie ciastek w przedszkolu, a w piątek jasełka. Wytransportuje po południu dzieciarnię do mojej Mamy i wybywam na ostatnie zakupy prezentowe.
Także miłego popołudnia ;-)

reklama
GiB tatusiowych tekstów nie znam, ale jak podobne do Twoich to musicie mieć wesoło w domu :-D

Kurcze wszystkie sprzątacie, to i ja idę :sorry: a tak mi się nie chce :no::-(

GiB szafy i ja mam, ale brudnych okien tam nie schowam ;-):-p No udało mi się umyć 2 największe okna i wyprać firanki - od razu ładniej :-p Reszta póóóóźniej :-)

Ja tez zawsze na święta generalke robię. Taki mam juz nawyk. Okna umyte,firany u zasłony poprane. Zostalo poumywac szklo w witrynie, cala lazienka,wszystko w szafach i szafkach a na koniec podłogi. Jeszcze 8 dni wiec damy z Bartusiem rade:-)

Dzien dobry!

Mam dwudniowa zaleglosc... Podczytywalam, ale ilekroc mialam odpisac, cos lub ktos mi przeszkadzal.

Porzadek juz mam. Musze umyc okna, wyprac firanki i posciel i ogarnac ubranka na sprzedaz.

Milego dzionka.

Standardowo, dla chorych zdrowka

Chwalipietom gratuluje postepow ;) tez bede chwalipieta, bo Das podnosi dupke i podskakuje na kolanach. W koncu lubi lezec na brzuchu i sam sie odwaraca w obie strony.

5 i 6 miesieczniakom najlepszego ;)

U mnie z firmie tez polowy pracownikow nie znam. Nie wiem jak to bedzie...

Lilla - daj znac co sadzisz o pilniku i co ile wymienia sie rolke

Ostatnia edycja:
a ja na oknach robię świąteczne dekoracje śniegiem i mam problem brudnych okien z głowy :D ale muszę M pogonić, zeby firanki zdjął, mam makarony, sama nie tykam się ich zdejmowania...

Zuzia ma dziś wielkie dwie czerwone kropy po szczepieniu, się zastanawiam, czy altacetem można posmarować... miała też podwyższoną temperaturę, ale śpi właśnie i temp w normie. gorąco w domu chwilowo było, może od tego... ale dziś spacer sobie darowałyśmy.
ja mam jakiś steryd do nosa i mam się zastanowić, czy nie mam alergii na coś..chyba czas do alergologa iść, bo podejrzewam od dawna, że ten mój katar i wiecznie zatkany nos to nie tylko przeziębienie...
jutro mamy jasełka u Oli, muszę sobie chusteczki przygotować :D

Makota, ty chwalipięto!

reklama
Witajcie
U mnie sprzątanie było wczoraj. Fajnego mam męża umył mi okna. A pogoda sprzyja.

Wszystkiego najlepszego dla 5 miesięczniaków ♡

Małgorzata roztworem sody posmaruj.

Zuza mi marudzi biorę chuste bo obiadu nie zrobię

Do góry