reklama
Katka***
Fanka BB :)
Dzień dobry
Dziś wigilia firmowa. Już mam wku*w na samą myśl...
Wrrr
Idę na kawę
Dziś wigilia firmowa. Już mam wku*w na samą myśl...
Wrrr
Idę na kawę
malgorzatkar
Dzień dobry, cóż za okropna pogoda za oknem...
Katka***
W ddtvn o śmierci :-( i się popłakałam :-( ale początek dnia...
Katka, coś nie masz dziś dobrego humoru Trzymaj się dzielnie, może będzie fajnie
Ja też nie liczę wydatków. Ale to głównie pieluchy i kosmetyki. Resztę mamy. Czasem jakieś ubranko dokupię.
Sprzedałam jakieś 2 msc temu pierwszą partię ubranek po synku, pieniądze mam ale kobieta ciągle nie przyszła odebrać. Trochę się zaczynam wkurzać że mi to zalega, a sterta rośnie.
Dziś kolejny casting przede mną
Ja też nie liczę wydatków. Ale to głównie pieluchy i kosmetyki. Resztę mamy. Czasem jakieś ubranko dokupię.
Sprzedałam jakieś 2 msc temu pierwszą partię ubranek po synku, pieniądze mam ale kobieta ciągle nie przyszła odebrać. Trochę się zaczynam wkurzać że mi to zalega, a sterta rośnie.
Dziś kolejny casting przede mną
haust
Dzień dobry :-)
A u nas pięknie dziś
I wczoraj też było ładnie. Wracałam koło 17 ze spaceru i sąsiadka pyta "gdzie ty po nocy z dziećmi chodzisz?" tjaaaa no gdzie "po nocy" łażę ;-) Elifit Ty to już głęboką nocą spacerujesz
Dziś mamy wizytę kontrolną oczka. Jest już super, ale idę.
Kornela ja nie liczę, bo u mnie tylko pieluchy, mleko i obiadki. Chusteczek mam mnóstwo w zapasie, ubranka po siostrzenicy i teściowa ciągle coś kupuje. No czasami zabawkę dziewczęcą kupię :-)
Makota jajko :-( Mateuszowi nie zeszło i miał zabieg jak miał 1,5 lat. Niby niegroźny i szybki zabieg, ale i tak się denerwowałam i strasznie szkoda mi go było. Wiem - marna ze mnie pocieszycielka
Katka oby im ość w gardle stanęła ;-) I uśmiechnij się - jutro lepiej będzie :-)
Mika powodzenia na castingu
A u nas pięknie dziś
I wczoraj też było ładnie. Wracałam koło 17 ze spaceru i sąsiadka pyta "gdzie ty po nocy z dziećmi chodzisz?" tjaaaa no gdzie "po nocy" łażę ;-) Elifit Ty to już głęboką nocą spacerujesz
Dziś mamy wizytę kontrolną oczka. Jest już super, ale idę.
Kornela ja nie liczę, bo u mnie tylko pieluchy, mleko i obiadki. Chusteczek mam mnóstwo w zapasie, ubranka po siostrzenicy i teściowa ciągle coś kupuje. No czasami zabawkę dziewczęcą kupię :-)
Makota jajko :-( Mateuszowi nie zeszło i miał zabieg jak miał 1,5 lat. Niby niegroźny i szybki zabieg, ale i tak się denerwowałam i strasznie szkoda mi go było. Wiem - marna ze mnie pocieszycielka
Katka oby im ość w gardle stanęła ;-) I uśmiechnij się - jutro lepiej będzie :-)
Mika powodzenia na castingu
kornela123
Pytam bo mi idzie chyba sporo. Na samo mleko ok 300 zl miesięcznie, sloiczki,soczki,pieluchy,chusteczki,waciki,woda żywiec do mleka dla małego,kosmetyki. No i w dodatku jakas zabawka, ubranko.
Jak skończy roczek to będzie mniej szlo:-)
A dziewczyny przygotowujące mm na wodzie butelkowej żywiec do kiedy zamierzacie na niej przygotowywać?
I jeszcze jedno kiedy posiłek sloiczkowy ma zastąpić mleczny?
A i od kiedy dawać mleko 2?
Jak skończy roczek to będzie mniej szlo:-)
A dziewczyny przygotowujące mm na wodzie butelkowej żywiec do kiedy zamierzacie na niej przygotowywać?
I jeszcze jedno kiedy posiłek sloiczkowy ma zastąpić mleczny?
A i od kiedy dawać mleko 2?
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
U mnie słoneczko
Makota
Katka wyłącz się i już a tam nie siedź długo jak czujesz się niekomfortowo.
Haust noo mój sen zaczyna się od 2 ale trwa dziś np do 10.
Mika powodzonka.
Kornela przy mm wydatki większe. Ja kp.
U mnie słoneczko
Makota
Katka wyłącz się i już a tam nie siedź długo jak czujesz się niekomfortowo.
Haust noo mój sen zaczyna się od 2 ale trwa dziś np do 10.
Mika powodzonka.
Kornela przy mm wydatki większe. Ja kp.
emyly
HEJ
A u nas słonko, chociaż mokro. Nie pisałam już długo ale czytam cały czas
Mika - owocnego castingu, kciuki
Kornela - ja od początku robię mleko na zwykłej kranówce, wydaję ok 120 zł na mleko, na pieluchy nie wiem ile a słoiczki rozrabiam z ziemniakiem czy też np dynią i wtedy zamiast jeden na dzień (potrafi pochłonąć cały duży na raz) wystarcza na 3 dni. A co się zmieni po roku?? tylko mniej mleka chyba
Haust - jesteś nieodpowiedzialna, środek zimy a Ty dzieci po nocy ciągasz?? znajdziemy na to paragraf.
Katka - może wigilia okaże się całkiem przyjemna, a jak nie to zawsze możesz udać, że dzwonią po Ciebie bo mała głodna .
U nas nic, jak to ostatnio mówi mój syn. remont dalej trwa, to już 8 miesiąc, już chyba mnie to nie rusza, ileż można się denerwować.
A u nas słonko, chociaż mokro. Nie pisałam już długo ale czytam cały czas
Mika - owocnego castingu, kciuki
Kornela - ja od początku robię mleko na zwykłej kranówce, wydaję ok 120 zł na mleko, na pieluchy nie wiem ile a słoiczki rozrabiam z ziemniakiem czy też np dynią i wtedy zamiast jeden na dzień (potrafi pochłonąć cały duży na raz) wystarcza na 3 dni. A co się zmieni po roku?? tylko mniej mleka chyba
Haust - jesteś nieodpowiedzialna, środek zimy a Ty dzieci po nocy ciągasz?? znajdziemy na to paragraf.
Katka - może wigilia okaże się całkiem przyjemna, a jak nie to zawsze możesz udać, że dzwonią po Ciebie bo mała głodna .
U nas nic, jak to ostatnio mówi mój syn. remont dalej trwa, to już 8 miesiąc, już chyba mnie to nie rusza, ileż można się denerwować.
reklama
makota89
Haust - A jak wyglada taki zabieg? Bede rozmawiala z chirurgiem po swietach. Katka - ja bym sie szybko zawinela z tej wigilii.
Mika - powodzenia z opiekunka. Mozesz mi pokazac ubranka, jesli jakies Ci zostaly
Kornela - nic nie mow o zastepowaniu. Adas je bardzo malo, a ma prawie pol roku :/ ani owoce, ani warzywa, ani kaszka... Juz mnie to martwi
Mika - powodzenia z opiekunka. Mozesz mi pokazac ubranka, jesli jakies Ci zostaly
Kornela - nic nie mow o zastepowaniu. Adas je bardzo malo, a ma prawie pol roku :/ ani owoce, ani warzywa, ani kaszka... Juz mnie to martwi