reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka, coś nie masz dziś dobrego humoru :no: Trzymaj się dzielnie, może będzie fajnie :tak:

Ja też nie liczę wydatków. Ale to głównie pieluchy i kosmetyki. Resztę mamy. Czasem jakieś ubranko dokupię.

Sprzedałam jakieś 2 msc temu pierwszą partię ubranek po synku, pieniądze mam ale kobieta ciągle nie przyszła odebrać. Trochę się zaczynam wkurzać że mi to zalega, a sterta rośnie.

Dziś kolejny casting przede mną:wściekła/y:

Dzień dobry :-)

A u nas pięknie dziś :tak:
I wczoraj też było ładnie. Wracałam koło 17 ze spaceru i sąsiadka pyta "gdzie ty po nocy z dziećmi chodzisz?" :baffled: tjaaaa no gdzie "po nocy" łażę ;-):sorry: Elifit Ty to już głęboką nocą spacerujesz :-D

Dziś mamy wizytę kontrolną oczka. Jest już super, ale idę.

Kornela ja nie liczę, bo u mnie tylko pieluchy, mleko i obiadki. Chusteczek mam mnóstwo w zapasie, ubranka po siostrzenicy i teściowa ciągle coś kupuje. No czasami zabawkę dziewczęcą kupię :-)

Makota jajko :-( Mateuszowi nie zeszło i miał zabieg jak miał 1,5 lat. Niby niegroźny i szybki zabieg, ale i tak się denerwowałam i strasznie szkoda mi go było. Wiem - marna ze mnie pocieszycielka :sorry:

Katka oby im ość w gardle stanęła ;-) I uśmiechnij się - jutro lepiej będzie :-)

Mika powodzenia na castingu :tak:

Pytam bo mi idzie chyba sporo. Na samo mleko ok 300 zl miesięcznie, sloiczki,soczki,pieluchy,chusteczki,waciki,woda żywiec do mleka dla małego,kosmetyki. No i w dodatku jakas zabawka, ubranko.
Jak skończy roczek to będzie mniej szlo:-)

A dziewczyny przygotowujące mm na wodzie butelkowej żywiec do kiedy zamierzacie na niej przygotowywać?

I jeszcze jedno kiedy posiłek sloiczkowy ma zastąpić mleczny?
A i od kiedy dawać mleko 2?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

U mnie słoneczko :)

Makota :(

Katka wyłącz się i już a tam nie siedź długo jak czujesz się niekomfortowo.

Haust noo mój sen zaczyna się od 2 ale trwa dziś np do 10.

Mika powodzonka.

Kornela przy mm wydatki większe. Ja kp.

HEJ
A u nas słonko, chociaż mokro. Nie pisałam już długo ale czytam cały czas

Mika - owocnego castingu, kciuki

Kornela - ja od początku robię mleko na zwykłej kranówce, wydaję ok 120 zł na mleko, na pieluchy nie wiem ile a słoiczki rozrabiam z ziemniakiem czy też np dynią i wtedy zamiast jeden na dzień (potrafi pochłonąć cały duży na raz) wystarcza na 3 dni. A co się zmieni po roku?? tylko mniej mleka chyba :)
Haust - jesteś nieodpowiedzialna, środek zimy a Ty dzieci po nocy ciągasz?? znajdziemy na to paragraf.:-D:-D
Katka - może wigilia okaże się całkiem przyjemna, a jak nie to zawsze możesz udać, że dzwonią po Ciebie bo mała głodna .

U nas nic, jak to ostatnio mówi mój syn. remont dalej trwa, to już 8 miesiąc, już chyba mnie to nie rusza, ileż można się denerwować.

reklama
Haust - A jak wyglada taki zabieg? Bede rozmawiala z chirurgiem po swietach. Katka - ja bym sie szybko zawinela z tej wigilii.
Mika - powodzenia z opiekunka. Mozesz mi pokazac ubranka, jesli jakies Ci zostaly
Kornela - nic nie mow o zastepowaniu. Adas je bardzo malo, a ma prawie pol roku :/ ani owoce, ani warzywa, ani kaszka... Juz mnie to martwi

Do góry