reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry jeszcze nocne. Wczoraj byłam na lekcji i tel mi całkiem padl, a gdy wróciłam do domu to musiałam się psami zająć a potem piersiami bo by wybuchły. Dopiero w nocy telefon włączyłam, ale nie miałam siły odpisywać.

Na basenie super. Po trzech miesiącach dowiedziałam się że są grupowe zajęcia :)

Doti, GiB uwielbiam czytać teksty waszych starszakow :D

Małgorzatko może rzeczywiście ziołami przecierać oczko Zuzu?
Ucho potraktuj jakimś olejem to czop prędzej wyjdzie.
Mika good luck ze świnka & & & Wydaje mi się że mógł być szczepiony aby "lżej" przechodzić chorobę.

Elifit ja czasami Lubie z kompa pisać właśnie z racji suwaków.

głodna jestem :( ale może zaśne jeszcze ma chwila

Witam
Okulisci odradzają rumianek i świetlik u bobasow bo uczulaja. I mogą więcej szkody niż pożytku zrobić.
Ucho to efekt zatkanego nosa niestety, Czyli problem typowo laryngologiczny...
Witam
Kiedy ja się wyspie? Spaaaaaaaaaaaaaaac

Małgorzatkar, jak przy katarze to pewnie spowodowane obrzękiem śluzówki która zatyka odpływ. Nasza lekarka zawsze przy infekcjach pyta o oczka.
Namiary na pw

dziendoberek!!!!!
ostatnio co wstaje strasznie boli mnie głowa - nie ejst to jeszcze całe szczęście migrena... ostatnio migrene miałam po poronieniu 2 lata temu... oby nigdy wiecej.

malgorzatkar 600g to super wynik. mój mały miał okres że przytyl tylko 100g w ponad miesiąc...

po szczepieniu okej. wczoraj ważenie - po 10 dniach dokarmiania butlą młody przybrał 300g!!!!!! żałuje że słuchałam lekarza i nie zaczęłam go dokarmiać wcześniej 2 tyg. no ale trudno było minęło... cżłowiek sie uczy.. przy następnym dziecku będę bardziej słuchać siebie.

GiB super tekst młodzieży :)

kończymy 5 miesięcy!!!!!!!!! trzeba będzie sesje dzisiaj zrobić :) jak co miesiąc.

Dzień dobry :-)

Kum, Sokoja, Hubson i Ewusia34 gratulacje 5 miesiąca :-):happy:

GiB :-D
I w ogóle, tak jak Lilla, uwielbiam teksty dzieci GiB i Doti :-D Mają poczucie humoru po mamusiach :-)

Natalka na oczko dostała Tobrex w kroplach i maści, ale ona zapalenie spojówek miała. Już jej przeszło, ale jutro wizyta kontrolna.

Dzień dobry drugi raz :-) pospalysmy do 10 jeszcze. Teraz czekam na laryngologa, mam wyjście bez dzieci i dziwnie mi z tym... ;-) Zuzia w piątek idzie do okulisty.
Sto lat dla 5 miesięczniakow

W sobotę wszyscy jedziemy do Polski więc co robię.... SPRZĄTAM :D Na razie kibelki umyłam i odkurzyłam. Przerwa z bb i zaraz naczynia, kuchenkę i podłogi będę myć. Potem do sklepu bo kupuje sobie ten elektryczny pilnik do stóp scholla Velvet. Koleżanka kupiła i mówi że super jest.
Tusiu wzywam do żywych. Jak się czujesz?
Dużo zdrowia dla solenizantow :*

reklama
Lillus to przyjemnego sprzatania. Ja juz skonczylam podlogi :) i sie z lekka zziajalam.
Musze sprawdzic gdzie wetknelam stroj starszaka na taekwon do.
Dzien dobry dziewczynki :)
Gratulacje dla Wszystkicg pieciomiesieczniakow ;)
Haust mowisz, ze to po mamusiach? :p Ja mam wrazenie, ze przy moim mezu to jestem pikus. ;)

Do góry