reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Graza a może problem jest w tym konkretnym mm? Może mu po prostu nie smakuje? Próbowałaś z innym?

Katar morderca nie ma serca.
Tyle mam do powiedzenia. Popiszę z Wami jak tylko wrócimy z Szymkiem do żywych:banghead:
Tymczasem dziękuję za uwagę.
Dobranoc

reklama
Co godzine, kwadrans po pelnej mam pobudke. Liczac, ze karmilam 15-45 min odchciewa mi sie spania i tym bardziej wstawania na zawolanie

Lilla to chyba Karolek chce Zolce po towarzyszyć czy to moje dziecko nie ma litości dla mamuśki, kołyszę go a ten smokiem się bawi przekłada z ręki do ręki, też wybrał sobie moment i tak siedzę w tej kapuście z lodem:( próbowałam na śpiąco dać mu butelkę wypluwa z buzi w końcu się obudził dał taki popis:( próbowałam mu dać moje mleko w butelce to samo krzyk niesamowity, a kiedyś pił z butelki :(

Elifit nie wprowadzam jeszcze pokarmu bo nie poradzę sobie z ilością mojego mleka.

MOkato współczuję u mnie o tyle że K je co 3h przez 5 min. z tym że cały proces u nas trwa 1,5h. z lewej piersi po karmieniu odciągam ręką żółte mleko, jutro jadę do poradni laaktac

Ostatnia edycja:
Siema. Mój dzieć przespał jedno karmienie i cycek mnie boli. Byle tylko znowu nie zrobił się zastój...
Mały śpi i coś tam gada sobie przez sen a ja nie wiem czy go budzić czy zostawić w spokoju. Ale chyba zestawie bo jak go raz obudziłam w nocy na zmianę pieluchy to skończyło się dwugodzinną panika. Jego i moją.

Dobry dzień:)
Noc nie była taka tragiczna jak ostatnie. Młody bardzo ładnie jadł trzy razy i po ostatnim po szóstej jeszcze śpi:thumbup:
A ja właśnie nie mogę. Jak mogłabym się wyspać w końcu to ja się tułam pół nocy bez sensu. Teraz też wstałam nie wiem po co, chyba żeby z mężem kawę wypić.

Miałam odpisać na zaległości, ale w głowie pustka. Pustka i ból, zatoki mnie wykończą.

Dzień dobry, dzisiaj wcześnie zaczynam dzień bo na 9.30 idę do przychodni w końcu to ucho odetkac. Mam. nadzieję że dzisiaj się uda.
Gdy się obudziłam moja córeczka lezala w poprzek łóżeczka i gadala do zabawek. Gdy tylko ja podniosłam na przewijak zaczęła płakać, a kupa była wielka i zaschnieta już. Zapominam jej witamine D podawać :( Wy dajecie swoim dzieciom?
Tusia cieszy mnie poprawa u ciebie.
Graza dobrze ze u mnie wlozylam smoczek Lusi i zasnelam nie martwiąc się o nią bo ona umie sama zasnąć. Ze mnie taki śpioch ze chyba dziecko wyczuwa ze bym je oddala na wychowanie babci gdyby mi spać nie pozwalala :p

Dzień dobry

Oj współczuję wam kiepskich nocek..ale to się zmieni na pewno,obiecuję:)

Lilly oby udało się odetkac ucho

Graza może spróbuj z innym mlekiem jak radzi tusia

Spijam kawusie i od nowa polska ludowa;)

Milego

Lilla, gdyby Adas byl w poprzek bylby wrzask, bo ledwo sie tam miesci :p

Moj synek wstal i marudzi, ale mam to gdzis, bo robi to od miesiaca przez cala dobe.

Noc fatalna. Cyc co godzine. Krolewicz po cycu nie zasypia. Krolewicz po cycu marudzi i potrzebuje zaproszenia do snu...

Wit D daje

Wspolczuje zastojow. U mnie nic takiego sie nie robi...

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry dziewczeta i brzdące !!!
u mnie noc nie tragiczna. ale nie wspaniała... kurde kiedys potrafił po 8 godzin pod rząd... kiedy to było.

moje cycki przy zmniejszonej liczbie karmień - coraz lepiej. minęło 5 dni. po 1,5doby zrobiły mi sie zastoje ktore udalo mi zwalczyc okladami i przystawianiem. jednej nocy mialam taki nawal ze spac nie moglam. teraz lepiej. tylko wczoraj jeden cyc bardzo mnie bolał. nie bylo guzów, nawału, cycek srednio miekki a strasznie bolał.... bałam sie ze mi sie zapalenie jakies zrobi. nie wiem co z tym zrobic. dzis poki co lepiej, boli ale mniej. zobaczymy pozniej

Graza ptobuj dalej. ja bym chyba w butli dawała mm.. twoje mleko kojarzy sie z cycami. u mnie nie zadziałała metoda karmienia rpzez kogoś. u mnie sie nauczyl. pozycja jak do cyca. spróbuj innego mm? jak jedno załapie to później reszte wypije.

makota mojego księciunia też trzeba ululać... zasypia na cycu lub ululany i tylko na stojąco. najlpeij spacerować. wczoraj sie własnie zastanawiałam czy sie nauczy kiedys sam zasypiać. jak zaśnie śpi w łóżeczku..odłożony bardzo delikatnie. eh

wit D daje.. ale miałam okres że zapominałam przez dłużysz czas, chyba prawie miesiąc. teraz się staram ale nie codziennie.

Ostatnia edycja:
Do góry