reklama
Kum
Fanka BB :)
spacer q przerwie deszczu. przed chwilą pierwsza marchewka i tak się krzywila ze chyba coś zle robie. może za malo rpzcienczam z wodą?
ma byc dosyc rzadkie, jak zupa krem. mój tez sie krzywił, po kilku razach załapał
Graza próbuj. może faktycznie jak nie bedzie całkiem glodny, tylko chwile wcześniej, niech smok bedzie podobny do smoczka. może na śpiocha weźmie. raz załapie i będzie okej.
elifit
Moderatorka
Graza a ty jeszcze nie rozszerzasz diety? Bo moja też antybutelkowa ale przełamuje się przy soku.
Jutro idę do pracy składać o rodzicielski i Z będzie musiała wypić z butli.
Jutro idę do pracy składać o rodzicielski i Z będzie musiała wypić z butli.
Kasiuchna86
dobry wieczor!
kornela z tym spaniem to moze wlasnie wkroczyliscie w ten skok w ktorym to sa wlasnie problemy ze snem?
u nas pierwszy nocny sen Oliwii to zawsze do lozeczka, po pierwszej pobudce spi juz z nami, tylko moj maz juz nauczonu i ląduje prawie w nogach :-)
dzis moj tata tez wlaczyl Oliwii disco polo :-)
ja slucham doslownie wszystkiego, jej i tak najbardziej podoba sie jak spiewam
graza tak mi przykro, naprawde nie wiem jak ci pomoc :-( ja tez bralam po smierci chlopcow bromergon przdz 10 dni, ale ja to jakis hardcore jestem bo nic mi po nim nie bylo. zycze ci pwoodzenia oby K szybko zalapal butle!
kornela z tym spaniem to moze wlasnie wkroczyliscie w ten skok w ktorym to sa wlasnie problemy ze snem?
u nas pierwszy nocny sen Oliwii to zawsze do lozeczka, po pierwszej pobudce spi juz z nami, tylko moj maz juz nauczonu i ląduje prawie w nogach :-)
dzis moj tata tez wlaczyl Oliwii disco polo :-)
ja slucham doslownie wszystkiego, jej i tak najbardziej podoba sie jak spiewam
graza tak mi przykro, naprawde nie wiem jak ci pomoc :-( ja tez bralam po smierci chlopcow bromergon przdz 10 dni, ale ja to jakis hardcore jestem bo nic mi po nim nie bylo. zycze ci pwoodzenia oby K szybko zalapal butle!
malgorzatkar
Graza spróbuj butle jak jeszcze nie jest bardzo głodny, no i najlepiej nie ty, a ktoś inny. Ja miałam dwie tabletki, co 12 godzin pół, czyli dwa dni i koniec. Pierwsza pamiętam wzięłam w piątek w pracy, mąż był pod tel, że w razie jak jazdy będę miała, żeby po mnie przyjechać, ale było ok.
U nas tez chyba jakiś skok, bo Zuzia budzi się w nocy co dwie godziny...masakra, chodzę na rzesach, spanie w jednym łóżku nic nie pomaga, bo kręci się, żeby cyca zmienić...
Dziś był basen, dziecka zadowolone :-)
U nas tez chyba jakiś skok, bo Zuzia budzi się w nocy co dwie godziny...masakra, chodzę na rzesach, spanie w jednym łóżku nic nie pomaga, bo kręci się, żeby cyca zmienić...
Dziś był basen, dziecka zadowolone :-)
angelika2014
He Gosia ja to sie ciesze jak dwie godz spi
malgorzatkar
Hehe, pocieszylas mnie Ola cycala nawet co półtorej, ale sama się potrafiła obsłużyć.. Dodatkowo mam wędrówki ludów w środku nocy " mamo serek, mamo spać mi się chce, mamo przyszłam i zmęczona jestem..." ale nie narzekam juz, zaraz pranie się Skończy i idę spać
angelika2014
No to ba mamy sa niezniszczalne szczegolnie te z dwojka i wieksza iloscia dzieci
Witam się wieczorną porą dziś mieliśmy aktywny dzień, najpierw wykłady o zdrowym żywieniu niemowlat a,potem szczepienie. Wituś wszystko dzielnie zniósł
U nas niestety wspólne spanie też nie zalatwia sprawy, bo mały się wierci i co dwie godz trzeba mu podać cyca do paszczy. A dziś bolą masakrycznie. Jutro mam dostać nową receptę, nadal nie wiadomo co mi jest.
Graza tule, jutro będzie nowy dzień i ma szanse być lepiej. Trzymam kciuki i myślę o Tobie!!!
Kum cieszę się, że się Wam układa z karmieniem. A jak Twoje piersi? Zaczeły się przestawiać na mniej karmień? Zastoj przeszedł?
U nas niestety wspólne spanie też nie zalatwia sprawy, bo mały się wierci i co dwie godz trzeba mu podać cyca do paszczy. A dziś bolą masakrycznie. Jutro mam dostać nową receptę, nadal nie wiadomo co mi jest.
Graza tule, jutro będzie nowy dzień i ma szanse być lepiej. Trzymam kciuki i myślę o Tobie!!!
Kum cieszę się, że się Wam układa z karmieniem. A jak Twoje piersi? Zaczeły się przestawiać na mniej karmień? Zastoj przeszedł?
reklama
Dobry wieczór ;-)
Graza trzymaj się! Jutro nowy dzień, spróbujecie znów z butlą. Mały na pewno szybko załapie. Ja mojej np. podgrzałam mocniej mleko i to ja musiałam dać żeby załapała. Na pewno znajdziecie jakiś sposób.
Ehhh mała mi się obudziła... to sobie popisałam...
Graza trzymaj się! Jutro nowy dzień, spróbujecie znów z butlą. Mały na pewno szybko załapie. Ja mojej np. podgrzałam mocniej mleko i to ja musiałam dać żeby załapała. Na pewno znajdziecie jakiś sposób.
Ehhh mała mi się obudziła... to sobie popisałam...