reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Undomiel mam nadzieje ze nowe leki pomogą. Młoda dzisiaj nie chciała zasnąć. usypialismy ja od 19.30 (karmienie) do 21, lub nawet dłużej. udało się po półgodzinnym noszeniu w chuście :D

Teraz sobie ładnie śpi i podobno ma katar. ja przez moje zatkane ucho nic nie słyszę.
Graza powodzenia z butla. Myślę że mąż musi dać gdy ciebie w pokoju nie będzie. Po co pić z butelki kiedy widzi się cycki??
dobranoc

reklama
Szczyt zmęczenia - odkręcić olejek do paznokci w takiej butelce jak lakiery są, pędzelkiem do dołu i się zdziwić, dlaczego wylatuje na podłogę.... Ale zebrać ostatki sił i zakręcić, zanim wyleciała połowa... Idę spać, dobranoc

Mój Karolcio też w objęciach Morfeusza. Ja siedzę z lodem i kapuchą, a tak się nastawiłam psychicznie że dzisiaj zaczynam łykać tabsy:(
Podejście do butelki nr 2 straszne, K dostał histerii tak płakał, kupiłam nawet smoczek do podawania leków, wchodzi tam może 4ml zaczął ssać poczuł mm i wypluł smoczek, w nocy podam mu butelkę mam smoczek z nuka taki sam jak uspokajacz więc może pójdzie na śpiocha.

Smichalina ja rozważałam noszenie K w chuście ale on ma prawie 9kg nie wiem czy poradziłabym sobie z wiązaniem.

Kum jak piersi dostosowały się do nowej ilości karmień?

Malgorzatkar jak hamowałaś laktację to obwiązywałaś piersi? odciągałaś pokarm?

LillaMy serdecznie współczuję. Miałam zatkane ucho będąc w ciąży, straszne. Od tej pory jak dostaję większego kataru to mi nadal delikatnie przytyka ucho. Mam nadzieję że szybko odpuści. Laryngolog do której chodziłam kazała mi 2 razy dziennie spróbować odetkać ucho. Nabierasz powietrza do buzii zamykasz, zatykasz palcami nos, a następnie starasz się pchać to powietrze. Tak trochę się udrożnia. Jak czyścisz nos to tylko jedna dziurka drua musi być przytkana palcem.

Dobra 2 rundy z kapustą i idę spać byle do 1:D bo od 1 co robimy????rozgrzewamy cyc ściągam pokarm a K zjada pięknie butelkę...trzymam kciuki i mam nadzieję :D

Dobrej nocki

Adas tez budzi sie pierdyliard razy i kocha cycocha. Ba! On sie cofnal w rozwoju i slucha mojego serca chyba :o

Nie wiem czy jest sens spac, bo zaraz pewnie znowu karmienie.

Przed chwilka skonczylam sprzatac... Prawie nic nie jadlam i mam dosc.

Laskawej nocy Wam zycze!

GiB w tej Irlandii to wy później Święta macie, a nie wcześniej. Chyba ze coś nam kręcisz i tak naprawdę to do Australii się przenioslas, co?
Pierwsze nocne karmienie. Spokojnej nocki wszystkim :)

reklama
Do góry