Cze dziewczyny przepraszam że tak tylko o sobie, Bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów aż mi nie zręcznie
dziękuję za wsparcie. Byłam dzisiaj na USG ten lekarz do którego chodzę powinnen mieć karty stałego klienta to moja 5 USG w przeciągu 3 miesięcy plus BAC. Złapałam mojego gina dzisiaj nie przyjmował ale miał wykłady ze szkoły rodzenia wypisał mi receptę objeździłam cały Rzeszów nigdzie nie ma norprolacu. Zamówiony mam na 18 mama Mż mami przywieźć. Podjęłam decyzję dzisiaj miałam wziąć tab. w ciągu dnia moja mama została z K. zadzwoniła że nie wie co ma zrobić bo K nie chce pić z butelki, jak go nakarmiłam o 7 tak nie jadł do 11 ( z reguły ma karmienie o 9,12) mama próbowała mu dać butelkę płakał wypluwał z buzi zjadł może 80ml> wróciłam o 15 bo byłam jeszcze w poradni laktacyjnej wszędzie takie kolejki. Próbowałyśmy dać K butelkę mam 3 z różnymi smoczkami z żadnej nie pił płacze wypluwa, krzyczy, w końcu dałam mu cyca zjadł i zasnął
co ja mam zrobić nie sądziłam że K nie będzie pił z butelki minęło 4h a on płacze z głodu ale butelki nie chce: ani mm, ani mrożonego mleka ani mojego odciągniętego
Pola jak to zrobić technicznie mój gin tylko stwierdził żeby się obwiązać pytam bo chce przepalić tylko nie wiem co teraz bo K nie chce bbutli
Jak odciągnęłaś za 1-ym razem to bardzo mocno się obwiązałaś?na drugi dzień też byłaś w bandażu?czy po nocy ściągałaś bandaż? nie bolały Cię piersi, nie robiły się grudy, zastoje?Pola tabletki brałaś przez 2 tygo mi gin mówił coś o 4 dniach kurcze skąd mam wiedzieć kiedy je odstawić.
Malgorzatkar Ty wzięłaś tylko 2 tabletki czyli 4 dni?
Sokoja podeślij przepis na pierniczki.
Makota współczuję ciężkiej nocki, ja zawsze budzę Mż i pokazuje mu że K śpi z nami, ale jak ostatnio powiedziałam mu to ten mi oddał jaśka ja patrzę na niego a on mi poduszkę wciska. Albo ostatnio w nocy mówię do niego bo się przebudził podaj mi pieluszkę na zmianę a ten mi przynosi tetrową
i jeszcze do mnie że jest taki zmęczony, czasami mam wrażenie że gdybyśmy się zamienili miejscami nie wytrzymałby nawet 2 dni.
Hobbit jak zwalczyłaś laktację, podziel się może ja czegoś jeszcze nie spróbowałam. Jak wreszcie podjęłam decyzje to teraz K nie chce jeść. Muszę stopniowo go oswajać z butelką po operacji jadł tylko z butelki, a teraz nie chce nawet jak zwykły smoczek mu mama wkładała do buzi to wypychał po czym zreflektował się że to nie butelka i zassał do buzi
Kum spróbuję twoim sposobem albo w nocy podam mu butelkę, może na śpiocha się nie zorientuje.
Dziewczyny nie chce czekać bo boję się że porobi mi się stan zapalny w piersiach, jedna mam czerwona ucieplona, planowałam dzisiaj wziąć pierwszą dawkę a tu takie schody. Przecież nie mogę go głodzić ja zażyję pierwszą dawkę to nie mogę karmić
no płakać się chcę, ręce mi opadają kolejna noc z kapusta i lodem.