reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Lilla sól i masowanie nie pomaga :-( Na dodatek od wczoraj 1 oczko zrobiło się czerwone :-(

Angelika gust hmmmm :-) Siostra kształtowała gust muzyczny córki Maleńczukiem - siostrzenica uwielbia teraz gummi misia, muchę w mucholocie i plastikową biedronkę :-D

reklama
Graza sam lekarz mi zaproponował, że drogie, ale mniej skutków ubocznych i szybciej. Tylko dwie tabletki, przynajmniej u mnie tak było.

Kolor mam nadal balejaz, ale trochę w rudy poszłam.

haha dla Zuzi https://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4

Ufff udało mi się zapisać Natalię już na jutro :-) Nawet nie zapytałam czy nfz czy prywatnie, ale jak usłyszałam, że prywatnie to na marzec, a jeśli chcę nfz to zapisy od lutego :baffled: Na szczęście pani po wysłuchaniu mojego problemu kazała jutro rano przyjechać i wejdziemy z bólem między pacjentami :tak:

hej ho!
U wszystkich widzę, że nocki marne - u nas też, z tym, że to ja nie potrafiłam zasnąć a teraz chodze jak zombie. Zwalam na pełnię!

reklama
Hej dziewczyny poczytałam z doskoku graza bardzo dzielna kobieta z ciebie!

Kupiłam juz wszystkie prezenty ufff :D dla Mel taki mały basenik z kulkami. Powinno jej się spodobać q i na lato będzie na dwór.

Kupiłam tą lalkę winx dla siostrzenicy. Jejku strasznie droga a w sumie nic specjalnego... Ni ale grunt żeby dziecku się podobała.

Mel nigdy z nami nie śpi, chyba że karmie na leżąco jak jestem padnieta to wtedy tak. Ale to max 1h. Q jak tylko skończymy sypialnie to zostaje już sama w pokoju.

Z iczkamu nie ma żartów, może prywatnie szybciej?

Muzyka u nas ostatnio króluje "mamo ja nie chcę za mąż" do tanczenia i do usypiania joe bonamassa.

Ostatnia edycja:
Do góry