reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Pola u Ciebie jeszcze pora nocna a u mnie zaczął się dzień.
O trzeciej po jedzeniu usypiałam Małego w bujaczku i niepotrzebnie się kocem przykryłam:rolleyes:
I tak spaliśmy na kanapie do tej pory, mój kręgosłup mówi nie:eek:

reklama
Dzień dobry, dzisiaj ciut wcześniej wstaję (45') ale jest czarno jak w środku nocy. Coś czuję, że będziemy dzisiaj obie w dzień spać :) Mimo że godzina ta sama to w pl już jest jaśniej niż u mnie.

Miłego dnia :*

Dzień doberek:-)

Ratuje się kawka bo nocka średnia Hania często się wzbudzała i w końcu wylądowała z nami w łóżku,potem Ola dolaczyla:$

Miłego dnia,nic mi się nie chce.....ratunku...;)

Dzien dobry!
Moje bogu ducha winnw dziecko zasnelo o 20. Obudzilo sie o 23, aby o 2 zasnac i obudzic sie o 6. W miedzy czasie sto karmien i drzemki 5min przy mamie. Gdyby nie suszarka to nie wiem :/ I coz mam poczac, gdy na forum codziennie narzekac nie wolno?

Na usprawiedliwienie napisze, ze wczoraj Adas byl tak uprzejmy, ze posprzatalam mieszkanie, ozdobilam z racji swiat, zrobilam zupe zacierkowa oraz kotlety mielone, ktore zjadlam w spokoju.

Teraz spi przy cycu, po ataku terrorystycznym

Z tymi prezentami mozna przesadzic. U nas siostrzenica, M i ja, mamy uro w styczniu... Troche duzo...

Pola - moja siostrzenica narysowala list za Adasia, bo bala sie, ze Adas nic nie dostanie. Ostatnio kazala mu spac w mikolajki, zeby Mikolaja nie sploszyl

Graza, ja po szczepieniu biegam z termometrem i naslu****e czy oddycha

Mika - moj tez przed swietami kupuje to, co ja chcialam mu kupic. W tym roku nie mam pomyslu :((

Malgorzata - musze obczaic lalki evi - jestem taka zacofana :(

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!:)
My wstalismy o 8 wiec super. Maly szaleje na macie a ja zaraz biore sie za generalne porzadki. Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasze dzieci tez mocza mniej teraz pampersy? Od jakiegos czasu zauwazylam, ze sa lzejsze, czasem to jakby 2 kg wazyly a teraz mokre, ale bez przesady a z nocy to moze 1 max 2 siku w nich jest. Maly je normalnie, bawi sie, szaleje, nie ma biegunek wiec ok..... Nie chce tylko nic pic poza mlekiem, ale tak jest od poczatku.....

Od rana mam najazd chrzesniakow i demoluja mi powoli dom,. Moj 2 letni chrzesniak wysmarowal mi sudokremem szczotke do butelek malego :szok:wiec ide ja myc..... kochane dzieciaczki:-)

Dzień dobry [emoji3]
I nie wiem co napisać ehh [emoji14]

Lilla bardzo współczuje kręgosłupa [emoji26] tez to przevhodzilam. To lędźwiowy tak Cię boli?
Makota narzekać na forum mozna tylko najpierw trzeba wypełnić odpowiedni formularz, podanie, dwa zdjęcia swoje, dwa dziecka, decyzja 30 dni roboczych [emoji39][emoji39][emoji39]
A serio to niedługo się Adaś opamięta i grzecznym zachowaniem odpracuje swoje wyskoki [emoji41]
Kornela dobrze, ze siostra nie kazała Ci proszku na sitku wrzątkiem przelać [emoji39][emoji12]
Zresztą wszystkie Twoje niepewności sterylizacyjne znikną jak zobaczysz syna oblizujacego podeszwę Twojego buta [emoji15][emoji2]
Mój tez bardzo mało sika w nocy [emoji1]

Wiktor zęby średnio znosi. W dzień wogole nie odczuwam gorszego nastroju, wieczorami jest gorzej, a noce to... Dziś spał na stałym łączu z cycem [emoji42][emoji42]

Aaaa i prezenty. Córce na mikołajki słodycze, małemu lizaka którego odda siostrze [emoji48]
Mężowi też slodycza.
Pod choinkę juz większe prezenty. Jak na razie córce kupiłam jacht lego. Młodemu albo ciuszki albo matę piankową...

Tusiaczku ja Twoje uwielbiam [emoji3]

Ostatnia edycja:
reklama
HEHE Doti on juz wszystko pcha do buzi, pelza z maty na podloge wiec szczerze zastanawiam sie nad dalszym sensem wyparzania butelek, moze zaczne to robic rzadziej albo jeszcze troche i w ogole odpuszcze..... zreszta nie znosze tego:tak:

Do góry