reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

U Bry

Doti z butem dobre, Ola butów nie jadła, ale za to koła od wózka wcinala aż się uszy trzęsly

Ola w przedszkolu, trochę zaspalysmy, dobrze że przedszkole pod nosem :-)
Kornela Zuzia tez mniej sika, to normalne.
Makota evi to takie laleczki 12 cm do domków dla lalek pasują. Mają mamę Steffi czy jak ona tam się nazywa. I najważniejsze kosztują niedużo :-)

Katka przechyl telefon, przesyłam Ci kawę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kawoszki z Was widze:) hehe ja w swoim zyciu raz sprobowalam kawy i mi nie podchodzi:) Ani ja ani moj maz nie pijemy kawy, nie przepraszam on raz na miesiac nescafe 3 w 1 wypije a mnie nawet capuccino odrzuca. Ciekawa jestem czy kiedys mi sie to zmieni.....

NO to moze i u mnie sie to zmieni.... narazie delektuje sie przy herbatce:)))) Chociaz moja 2 lata mlodsza siostra pije kawe 3 razy dziennie od 17 rż a mniie to nie ciagnie w tym kierunku

My z mężem tez kawy nie pijamy ale lubimy. Oboje źle reagujemy na kofeinę. Mamy teraz bezkofeinową dla smaczku [emoji477]️[emoji513][emoji39]
Dziś mam do kawy babeczkę dyniową.

Cześć,

chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia!

Kornela ja też nie cierpię wyparzania butelek, więc robię to jak mi się przypomni mniej więcej raz na tydzień :-) Po prostu nie przetrzymuję w nich długo mleka a i po podaniu od razu myję.

Lilla my miałyśmy znacznie lepszą noc. Ania usnęła o 19.30, wybudziła się tylko dwa razy z płaczem do 22, ale po podniesieniu i odbiciu był spokój aż do 6, więc chyba wracamy do starego rytmu powoli.

U mnie dziś wygaszania laktacji dzień 5ty... Jakoś w miarę idzie, ciekawe tylko ile potrwa zanim z wieczornego i rannego ściągania będę mogła zrezygnować. W ogóle zaczynam mieć doła, bo wygląda na to, że moje dziecko lepiej toleruje sztuczne mleko (HA) niż moje :-( Przechodzą jej problemu brzuchowe. Tak mi przykro, że mimo mojej diety przez 4 miechy być może męczyłam własne dziecko, choć w dobrej wierze :-( Skorzystałam jedynie ja na to wygląda, bo 13kg w plecy...

edit: Ja kawę kocham, mój mąż nie cierpi... Nawet nie ma z kim się napić :-D

Doti w szoku jestem, Wiktorek z ząbkami idzie jak burza!:-)

Kornela - a ja podziwiam te, ktore odstawily... Adas butli niet, kaszki niet, warzywka niet... Chce sprobowac z kubeczkiem

reklama
Dzień dobry

Pola Lilla macie jakieś zwyrodnienia kręgosłupa że was tak bolą? Mnie też czasem zaboli ale jak się położe to przejdzie.
Musicie ćwiczyć mięśnie pleców. Tylko to ratuje na dłuższą metę.

Ej rano było słońce i już sobie poszło i oczywiście głowa ćmi od ciśnienia.
Zuza dłuższy sen od 3 dopiero. O 8 już była wyspana.

Makota jak nocki ciężkie to skup się na pozytywach dnia ;) i pogódź się że przez ok dwa lata się nie wyśpisz.
Z termometrem to chyba każda lata po szczepieniu :p

Kornela ja w nocy nie przebieram pieluchy o ile nie ma kupy. Nie zauważyłam różnicy w ilości siuśków.
Soki próbowałas?

Onomnom kawa. Moja ulubiona to cafe latte onomnom :) m też pija ale czarną.

Hobbit dałaś dziecku coś czego żadne sztuczne mu nie da - twoje przeciwciała.
Oraz bliskość i ciepło twojego ciała.
Dałaś mu bardzo dużo :)

Do góry