reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Aru to ma za dużo prezentów. Od ciotek głównie. Połowy jeszcze nie widział a i tak najbardziej mu brakuje towarzystwa kuzynek. No ale takie właśnie czasy. Dobrze że siostrę ma to niedługo będą się bawić. Już teraz jest jego publicznością :)

Małgorzatkar my mamy świetne literki magnetyczne. Aru ciągle się nimi bawi.

reklama
Przeczytałam ale nic nie pamiętam:-(
Moje starsze już wróciło do przedszkola. A ja się czuję jak wyrodna matka, bo czekam zawsze na ten moment.
Udało mi się do 21 umyć i położyć 2 sztuki. Ciekawe jak długo potrwa ta cisza...?

Prezenty już wymyślone, zakupy powoli robimy.

Najlepszy jest mój mąż. On zawsze kupuje wszystko co mu się podoba, zanim ja zdążę pomysleć. W tym roku też kupil sobie to , co mu wymyśliłam na gwiazdkę. Przy tym stwierdził,że nikt mu fajnych prezentów nie daje ( wytłumaczyłam dlaczego) i sam kupił sobie zestaw Lego ( od lat kolekcjonuje).
Miał to pod choinką położyć, ale nie wytrzymał i w niedzielę otworzył. Co tu się dzieciom dziwić:tak:

Starszaczek mój ma w piątek w przedszkolu, ale Jego obecność stoi pod znakiem zapytania, bo własnie tak mi kaszle, że zapowiada się czuwająca noc...

hej,
Dziękujemy Lilla za pamięć :)Tak na szybko dzisiaj tylko, moje właśnie zasnęły, ehh jest prawie 23. Tym samym i czas na mnie.
Od rana próbuję zamówić coś z racji dnia darmowej dostawy ale w cocodrillo chyba serwery padły z przeciążenia. W sumie dobrze bo ciuchów mam aż zanadto :)
Kolorowych snów dla wszystkich i grzecznych dzieci
Dobranoc :*

Hej,
Kornela siostra mistrz,
Mika mój tez duże dziecko tyle ze on Xbox i gry. Chyba wolalabym LEGO.

Ahh te prezenty mi się marza oryginalne buty emu o których była mowa ale cena 190 funtów trochę mnie przeraża, na necie może dostalabym taniej ale ja wole załóżyc na nogę. Z mężem raczej tez sobie na gwiazdkę prezenty robimy, ale zdarza się też drobiazg na Mikołaja.
Dla dzieciaków życzę udanych mikołajek no i zdrowia co by wszystkie mogły uczestniczyć w tym ważnym dniu :)

Lilla julcia w normie :) raz lepiej raz gorzej ale ogólnie dobry humor dziś miała. Moje szczęście kochane. Bylysmy u lekarza w klatce piersiowej dalej czysto a wiec wszystko przez nieszczęsny katar. Nocki na szczęście lepsze ale chyba zebol idzie.
Odnośnie tej raczki julki dostała skierowanie do fizjo czekamy na termin.

Facet chory to masakra jakąś. Tylko leży i steka. No ale fakt nie udaje bo widać po nim. Niech szybko zdrowieje bo oszaleje

LillavA jak tam zolinka ???
Doti jak twój synio przechodzi taki nawal zębów??

Za nami karmienie nocne, matka z termometrem terroryzuję dziecko. Cóż po szczepieniu K zawsze mam taki obłęd w oczach jak twierdzi mój Mż. ogólnie w tym dniu jestem mega spięta a on wręcz przeciwnie. Też tak bym chciała jutro doczytam, mykam choć chwilkę się prześpię. Dobrej nocki pozdrawiam nocną zmianę:)

Karmienie nocne nr. 2. Pierwsze było przed północą. Niby piersi nie nabrzmiałe, a dziecko momentami odkrztusza bo za szybko leci...

Limonko Młoda już dobrze. W dzień już nie muszę kataru odciagac, tylko rano budzi się z gęstym glutem.
Moje plecy natomiast potrzebują pomocy. Nie wiem nawet czy jakiekolwiek cenzuralny wyraz opisuje jak one mnie bolą. Muszę normalnie kłaść się żebrami na łóżeczku, jak Młodą wyciągam :/
No i mam nadal katar :(

reklama
Witam się nocną porą.

Lilla, współczuje bólu. Ja przez to przechodziłem kilka dni temu, ale o dziwo samo przeszło. Niech mąż Cię wymasuje.

Graza, ja mam tak samo po Szczepieniu.

Limonko, ja swoje buty kupiłam 2 lata temu na amazonie za 100 funtów. Polecam bo to jednak spora różnica. Pamiętaj że gdyby z rozmiarem coś było nie tak to zawsze masz możliwość zwrotu.

Co do prezentów to ja jestem typem który zakupy robi na ostatnią chwilę, ale zainspirowałyście mnie żeby już zacząć o tym myśleć.
Szczerze mówiąc nie planowałam nic dla synka bo on przecież zupełnie nie świadomy jeszcze, no ale w końcu po rozum do głowy i stwierdziłam, że prezenty muszą być. Na Mikołaja mam już discovery ball, a do tego zamówiłam wczoraj trzy książeczki kontrastowe. Na gwiazdkę planuje garnuszek na klocuszek i pewnie coś jeszcze. A w międzyczasie chce jeszcze kupić puzzle piankowe.

Do góry