reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Ja na rota i pneumo nie szczepilam

Mam terroryste w domu. A bylo tak fajnie...

U nas w tym roku premii pewno nie bedzie, bo ma byc impra firmowa :(

reklama
Kornela Twoja siostra jest dla mnie mistrzem dnia dzisiejszego. Idąc tym tropem powinnaś tak jak pisze Lilla wyparzać też puszkę, no i jeszcze ręce przed każdym przygotowaniem mleka też:)

Katka krokiety w zamrażarce w razie W będą jak znalazł:thumbup:

Moje dziecko świruje i wcale nie ma zamiaru pójść spać. Taki model mi się trafił, eh

Zapakowalam dwa. prezenty i mi. się papier skończył :/
Młoda w końcu zasnęła, a jak u was? Adasie, Zuzie, Szymon, Olki, Tymon, Julia, Ania, Jadzinka, Natalki, Karolek, Bartek, Borysek, Wituś, Melka i Oliwia? Jak o kimś zapomniałam to pardon :D

Mojej się oczywiście spać nie chce heh
Idzie w bujak i matka kolacje ogarnie.
M w domu to może film i może coś potem.

Na Mikołaja też tylko dzieci. Pod choinkę wszystkim.

Natka śpi :-)

Kornela siostrę masz nieprzeciętną :-D

Ja nie mam co na premię liczyć, dostałam tylko bony do tesco.

Katka też nie mogłam się doczekać powrotu Matiego do przedszkola. On chyba też, bo koledzy i w ogóle. No i kurcze grzeczny wraca do domu ;-)

Kornela twoja siostra bije na głowę wszystkich!

U nas na mikołajki tylko dzieci dostaną prezenty, chyba że mężowi czekoladę kupię, bo się odchudza :-) Ola dostanie magnesy z literkami a Zuzia żyrafe. Na gwiazdkę dla Oli od nas puzzle i być może laleczki evi do domku. Zuzia nie wiem co pod choinką znajdzie, pewnie swoją Evi, żeby Ola nie krzyczała na nią, że zabiera i jakieś bodziaki. My wyszliśmy z założenia, że skoro babcie dają duże prezenty i chrzestni, i rodzinka, to my kupimy im coś później...

reklama
Doti dobrze wybrał do tego testowania ;-) a ty korzystaj :-)

Lilla groch ci chyba nie pomoże ;-) jak wiktora pominęłaś to tylko żarzący węgiel :-D

Haust widzę zatem światełko w tunelu :-D

Elifit "coś potem" fajnie brzmi ;-)

Prezenty - wczoraj były mikołajki zorganizowane przez firmę męża. Każdy kupował i pakował we własnym zakresie. Dzięki temu prezenty trafione. Mikołaj rozdawał. Firma kasę przelała na każde dziecko.
Mina mojej córki - nie da się opisać szczęścia :-)
W piątek mikołajki w przedszkolu.
Więcej nie będziemy kupować na 6.12 to byłaby już przesada u nas. Pod choinkę coś wrzucimy ale tylko dzieciom.

Do góry